Stíler blog

Madarak, menyasszonyok és tavaszi trendek a SAG vörös szőnyegén

Madarak, menyasszonyok és tavaszi trendek a SAG vörös szőnyegén

2017. január 30. - Rigó Ági

A tegnap este megrendezett SAG Awards az egyik legfontosabb vörösszőnyeges esemény az Oscar előtt, nem csoda, hogy a színésznők és stylistjaik kitettek magukért.

Az idei red carpet season máris milliószor izgalmasabb, mint a tavalyi! Végre eltűnőben vannak az alig valamit takaró, átlátszó ruhák, és változatos színekkel és fazonokkal találkozhatunk a vörös szőnyegen. Összegyűjtöttünk mindent, amire érdemes emlékezni!

 CSÍKOK MINDEN MENNYISÉGBEN

Már tudjuk, hogy a csíkok nagyon divatosak lesznek idén tavasszal, így várható volt, hogy a díjátadó ceremóniákon is megjelenik majd ez a minta. Yara Shahidi Naeem Khan ruhája az abszolút kedvencünk, hiszen friss és fiatalos, csodásan illik a 16 éves színésznőhöz. Michelle Williams is csodásan néz ki a flitteres Louis Vuitton-ban, de úgy tűnik, nem kapta meg a memót a chokerekről… :)

MI VAN A MADARAKKAL?

A csíkok feltűnésében nincs sok meglepetés, de hogy hogy került ennyi madaras motívum a vörös szőnyegre, az egyelőre még rejtély. Különböző tervezők ruháin jelentek meg a minták, de tény, hogy vidámságot, játékot és frissességet hoztak a klasszikus ruhák közé.

VALAMI LÁTVÁNYOS

Nicole Kidman beállt kalóz kapitánynak – már, ami a vállán ülő papagájt illeti. De nem maradt egyedül a hatalmas applikációk viselésével: Salma Hayek és Kate Hudson ugyanezt a vonalat követte, csak ők a klasszikus virágokat választották.

 

MENYASSZONYOK, FIGYELEM!

Aki idénre tervezi az esküvőjét, most nézzen körül inspiráció után! A SAG vörös szőnyegén mindenféle menyasszonyi ruha felvonult a királykisasszonyos csodától a minimál vonalvezetésűig.

KEDVENC SOROZATSZTÁRJAINK „CIVILBEN”

American Horror Story? Strangeer Things? Trónok harca? Agymenők vagy Westworld? Kedvenc sorozataink színésznőit szinte meg sem ismerjük a vörös szőnyegen.