Stíler blog

10 szépségtrend, amit érdemes követned 2017-ben

10 szépségtrend, amit érdemes követned 2017-ben

2017. január 03. - Rigó Ági

Mi az, ami továbbra is trendi, és mik a legújabb őrületek a szépség világában? Mutatjuk a legfrissebb smink, köröm és frizura divatot!

nedveshaj2.jpg

1. Króm körmök

Végre nem csak a vállalhatatlan körmök jelentik a #nailartot! Már 2015-ben megjelentek legfőképpen a professzionális anyagok között az irizáló, fénylő anyagok. Idén a króm szín mellett feltűnt a „napszemüveg” köröm, amit a napszemüvegek kékes-tükrös lencsefelszínéhez hasonlítanak. 2017-ben a króm hatás népszerűsége töretlen marad, de megjelennek egyéb színek is, mint a rózsaszín, a türkiz vagy az arany.

korom.jpg

2. A körmökön túl

A körmök díszítése helyett jöjjön a körülötte lévő bőr, a kutikula kifestése, díszítése. A legújabb manikűr trend egyenesen a kifutókról, a kutikulák csillámló aranyra festése, vagy ideiglenes tetoválás felhelyezése. Míg a körmöknek csak egy natúr fényt adnak, addig a körülötte lévő bőrfelületet fényesre díszítik. Alkalmi viselet, de tetszetős!

kutikula.jpg

3. Monokróm make-up

A divatban már jó ideje rajongunk a monokróm szettekért, hiszen nemcsak, hogy nagyon egyszerű összeállítani őket, de előnyösen nyújtják is az alakot. Idén a sminkben is elterjed ez a divat, méghozzá úgy, hogy egy szín világosabb és sötétebb árnyalatait használjuk mindenhova.

A képlet egyszerű: ugyanaz a szín kerülhet a szemre, az orcákra, és a szájra is, csak néhol finomabb, néhol erősebb változatban. Tipp: Válassz krémes festéket, amit mindenhova tudsz használni!

rehausser-lifting-min.png

4. Az örök klasszikusok

A vörös rúzs és a tusvonal 2017-ben is velünk lesz. A piros rúzs továbbra is szimbólum! Kontúrral vagy kontúr nélkül, matt és fényes hatással egyaránt a férfiak kedvence. A tusvonal bátran túlhúzva, önmagában teljes szemsminket képvisel.

tusvonal.jpg

5. Draping

Sokak számára csenghet ismerősen a sculpting kifejezés, közismertebb nevén kontúrozás vagy csontosítás. Ilyenkor többnyire egy hidegebb barna színnel formázzuk az arcot. De lám, nincs új a nap alatt, itt a legfrissebb régi-új őrület a draping, amikor a csontosító színt felváltja a pirosító. Ha inspirálódni szeretnél, elég a 80-as évek sminkjeit magad elé képzelned.

04f190bf64997695672d5495e1c57f5e.jpg

6. Csillámos ajkak

A tökéletesen kivitelezett csillámos ajkakat, a legnagyobb divatházaknak dolgozó, világhírű sminkes Path McGrath indította útjára. Kimondottan alkalmi viselet, de rendkívül látványos. (itt be lehet linkelni korábbi Stíleres cikket /ünnepi sminkek)

glitterlips.jpg

7. Babahaj

Sokaknak zavaró, ha pici, apró hajszálacskák lógnak az arcukba, a homlokukba. Egyesek leborotválják, mások kiszőkíttetik. A jó hír, hogy 2017-ben kimondottan sikkesnek számítanak ezek az apró tincsek. Legyél te is büszke a természetes kis fürtjeidre!

babahaj.jpg

8. Frizura: fonat póthajjal

A nyár nagy slágere volt a két oldalt parkettaszerűen befonott haj, szinte minden fiatal lány kipróbálta már ezt a viseletet. 2017-ben az őrület nem áll meg, csak egy picit kiegészül, méghozzá póthajjal. Szürke, ezüstös szürke, bordó, vagy bármilyen árnyalatot választhatsz. Tipp: Rendelj a neten egy jobb minőségű műhajat! Ezzel a technikával még a hajad is meghosszabbíthatod.

fonat.jpg

9. Haj piercing

A fonatokat póthajjal, de akár hajpiercinggel is kombinálhatjuk. A legkülönbözőbb méretű karikákkal, szegecsekkel, érmékkel egészen különleges frizurákat tudsz kreálni. Ha a visszafogottabb megoldásokat kedveled, csak 1-2 darabot varázsolj a hajadba, és finoman villantsd meg tincseidet.

hajpiercing.jpg

10. Vizes fürtök

2017 tavaszától teret hódít a nedves hatású haj. Semmi más dolgod nem lesz, csak spriccelj vizet a hajadra és kenj rá vizes hatású zselét. Ezután formázd, fésüld hátra, vagy lapítsd teljesen a fejedhez, de ha csak lazán az ujjaiddal elrendezed a szálakat, a siker akkor is garantált lesz.

nedveshaj.jpg

A cikket köszönjük Kátai-Pál Edina sminkmesternekHa hasznos tippekre vágytok, kövessétek őt itt!

 

süti beállítások módosítása