Stíler blog

6 stílustipp, amit azonnal ki kell próbálnod

6 stílustipp, amit azonnal ki kell próbálnod

2016. október 02. - Rigó Ági

Legyünk őszinték: a kirakatban összerakott szettet tetőtől talpig megvenni és abban parádézni nem sok egyéniségről árulkodik. Vannak azonban olyan apró trükkök, styling tippek, amiket érdemes kipróbálni azért, hogy egy fokkal menőbb legyen a megjelenésünk. Adj új jelentést kedvenc ruhadarabjaidnak!

lead_6.jpg

1. MÉG MENŐBB A SPORTCIPŐ

A sportcipők átvették az uralmat a divatban: ma már kinek kell a szexi stiletto, amikor anélkül is menőzhetünk, hogy belerokkannánk? Egyik hónapban a cukorkaszínű AirMaxekért rajongunk, aztán a hófehér a kedvenc, vagy éppen megmaradunk az ikonikus fazonoknál. De hogy lehet még újdonságot vinni a sneaker témába? Például azzal, hogy variálunk egy kicsit a cipőfűzővel!

7-fashion-tips-you-can-only-learn-from-street-style-1915406_640x0c1.jpg

2. AZ ING LEGYEN MINÉL NAGYOBB

Kapd fel a pasid ingjét, vagy csak csinálj úgy, mintha! Ebben a stílusban nem kell túlzásba vinni a vasalást (persze azért bizonyos határok között), és amiatt sem kell aggódnunk, hogy egy nagyobb levegővételnél szétpattannak a gombok. 

 

 3. EGY JÓ ÖV MINDIG KELL

Az öv aprócska részlet az outfitben, de nemcsak olyan praktikussági szempntokat szolgál, hogy megment a lecsúszó nadrágtól. Egy finom, elegnás darab millió dolláros kinézetet tud kölcsönözni egy 3500 Ft-os ruhácskának is. Ráadásul segít hangsúlyozni a derekunkat, amitől nőiesebbnek és karcsúbbnak tűnhetünk.

 

 

4. ELÉG AZ UNALMAS KABÁTOKBÓL

Amint beköszönt a hideg idő, az emberek előkapják a szürke/sötétkék/fekete, merészebbek esetében olivazöld kabátjukat, és le sem veszik egészen májusig. De miért is akarnánk beleolvadni a rémesen unalmas tömegbe? Válassz pink, kockás, leopárdmintás vagy éppen virágos kabátot, és élvezd az irigy tekinteteket. Hamar rá fogsz jönni, hogy egy statement kabát pont attól lesz cool, hogy nem gondolkozol túl sokat azon, hogy mivel párosítsd, hanem lazán viseled a hét minden napján. 

A photo posted by Sandra Semburg (@sandrasemburg) on

 

 

5. A CSINI PIZSI TÖBBET ÉR, MINT GONDOLNÁD

A kombinéruhák nincsenek egyedül! A selyempizsik is kiszabadultak a hálószobából és a street style ikonok kedvenceivé váltak. Azt azért nem javaslom, hogy hétfőn reggel 9-kor ebben szambázz be a bankba, de egy laza koktélozós estéhez, amikor nincs kedved a szuperszűk partydresszben feszengeni, igenis jó alternatívát jelent. 

A photo posted by PANDORA SYKES (@pandorasykes) on

 

 

6. A FEHÉR PÓLÓ MINDIG JÖHET

A sima, fehér pólót sokan tartják unalmasnak, pedig zseniális alapdarab, amit millióféleképpen variálhatunk. Kék farmerrel időtlen klasszikus, kombinéruhával 90-es évek hatást teremt. Bátrabbak csini ruha alatt is viselhetik, hogy egy alapvetően szexi koktélruhát nappali viseletté szelidítsenek vele.

 lead_6.jpg

 

OLVASS MÉG TÖBB STÍLER CIKKET:

40 fotó a 67 éves Annie Leibovitztól

Klasszikus sportcipő újragondolva

10 hihetetlen ruha a milánói kifutókról

5 rémes divatbaki, ami a legjobb szettet is elrontja

süti beállítások módosítása