Stíler blog

Fiatalodj 5 évet anélkül, hogy kés alá feküdnél

Fiatalodj 5 évet anélkül, hogy kés alá feküdnél

2015. november 22. - Pusztai Olivér

Sok férfit zavar az öregedés, mégis nagyon kevesen folyamodnak olyan, sokszor radikális plasztikai beavatkozásokhoz, mint a nők. Legtöbben csak ránctalanító arckrémet használnak, és azt is csak akkor, amikor már megjelentek a mély barázdák, amelyeket már nem lehet eltüntetni. Azonban kipróbáltam egy forradalmian új arckezelést, ami olyan természetes anyagokat juttat vissza a bőrbe, melyektől villámgyorsan fiatalodhatunk 5 évet. 


olvp.jpg

 

A maga módján mindenki hiú. Nagyon sokan őrületes plasztikai műtéteket és különböző kezeléseket vállalnak be, amikor észreveszik, hogy kezd eljárni fölöttük az idő. Idegbénító botox, aranyszálas arclifting, olajos feltöltés és számos hasonló kezelés, ami nem csak radikális, de kifejezetten drága is.

 

Azonban létezik egy olyan arckezelés (természetesen nemcsak férfiaknak), ami nem viseli meg annyira a pénztárcánkat, csakis természetes anyagokat juttatnak a bőrbe, és már az első alkalmat követően látványos változást vehetünk észre a bőrünkön. Mindezt egy olyan szépségszalonban kaphatjuk meg, ahol az ember azt érzi, hogy otthon van, egy pohár pezsgővel várják és kizárólag a legmagasabban képzett szakemberek fogadják. Ez a hely a Heaven In Style.

 

MezoFill-R a forradalmian új fiatalító arckezelés

Bevallom őszintén, amikor lefeküdtem a kozmetikai ágyra, nem gondoltam, hogy valóban ennyire hatásos lesz a kezelés. A MezoFill-R egy forradalmian új eljárás, mely leginkább a dermarollerhez hasonlít. A különbség, hogy sokkal finomabb és professzionálisabb technikával juttatják a bőrbe a hyaluronsavat és a kollagént, és ezért nem nézünk majd úgy ki, mintha arctranszplantáción lettünk volna. Most megmutatjuk, hogy hogyan néz ki egy ilyen kezelés lépésről lépésre:

 img_0480.JPG

1. A BŐR LETISZTÍTÁSA:

Első körben a bőr felületén lévő szennyeződéseket kell eltávolítani, hogy az azt követő hámlasztás során elkerüljük a fertőzések kialakulását. 

 

2. PEELING HIDROABRÁZIÓ:

Az abrázió lényege, hogy az elhalt hámsejteket eltávolítsák a MezoFill-R kezelés előtt. Így sokkal több hatóanyag jut be a bőr alá. Az érzés nagyjából olyan, mintha finom csiszolópapírral kezelnénk egy felületet. 

img_0483.JPG

3. LYDOCAINOS ÉRZÉSTELENÍTÉS

A MezoFill-R kezelést nagyjából a tetováláshoz lehet hasonlítani, csak nem festéket juttatnak a bőr alá, hanem azokat a természetes anyagokat, amelyeknek a csökkenése miatt ráncosodunk. Mivel ezt 12 tűvel végzik, nem árt előtte az érzéstelenítés, amire a lidokain tartalmú kenőcs tökéletes megoldást jelent.

img_0484.JPG

4. MEZOTERÁPIA ÉS HYARULONSAV BEJUTTATÁSA A BŐRBE

Itt történik a fiatalodás! Tudom, hogy sokan megijednek a tű hallatán és azt mondják, hogy „na, ezt biztos nem”, pedig maga a kezelés egyáltalán nem fáj, sőt még kellemetlennek sem mondható. Egy kollagén alapú, vitaminokból és hyaluronsavból álló koktélt juttatnak a bőrre, majd a sok apró tű mindezt beviszi a bőr azon rétegébe, ahol kifejtik jótékony hatásukat. A kritikus területeken, mint a mosoly árkok, homlok, a szem környéke és a két szemöldök közötti rész, többször is átmennek, hogy minél több hatóanyag kerüljön ezekre a területekre. A mezofil terápia után következik az ultrahangos arckezelés, amivel még mélyebbre juttatják a bőrben a hatóanyagot.

5. NYUGTATÓ, TÁPLÁLÓ PAKOLÁS

A terápia után úgy éreztem, mintha egy picit megpirultam volna a strandon, de ez másnapra teljesen elmúlt, hála a nyugtató alga maszknak. 

A kezelést kúraszerűen ajánlott végezni, hogy elérjük a tökéletes és tartós eredményt. Egy alkalom 11.000 Ft és ezt még háromszor kell ismételni, de árérték arányabn mindenképpen megéri, ha összevetjük más kezelések hatékonyságával.

 

OLVASS MÉG TÖBB STÍLER CIKKET:

 

A 3 legalapvetőbb szépségápolási lépés férfiak számára

10 bajusz inspiráció a Movember jegyében

Divatbakik, amiket érdemes elkerülni idén ősszel

Kim Kardashian 13 legostobább beszólása

süti beállítások módosítása