Stíler blog

5 divatbaki, amitől meg kell mentened a barátnődet

5 divatbaki, amitől meg kell mentened a barátnődet

2015. július 28. - Rigó Ági

Mindenkinek van olyan barátnője, akit ugyan imád-szeret, de annyira jó lenne mégis megmondani az illetőnek egy-két dolgot. Ha nem kellene tartani attól, hogy az megsértődik, és soha többet nem áll velünk szóba. Jelentheti egy szilikon pántos melltartó egy barátság végét?

beyonce-telephone-video-2.jpg

Vannak szerencsés emberek, akik remek stílusérzékkel születtek (lesd el trükkjeiket cikkünkből), van, aki megtanulta – és van, aki híján van ennek az értékes tulajdonságnak. Rém kellemetlen, ha annyira szúrja a szemünket egy divatbaki, hogy egyszerűen nem tudunk másra koncentrálni, és folyton csak agyalunk: "de hogyan szóljak neki?"

A rettegett szilikon pánt

Kinyúlt, megsárgult, strasszokkal és apró virágmintával súlyosbított? Már tavaszi cikkünkben figyelmeztettünk a szilikon pántos melltartók megjelenésére, mert sajnos sokan még mindig nem érzik, hogy 10-15 éve sem volt valami jó ötlet, de azóta már végképp átlépett a ciki kategóriába.

Mit tehetsz, ha egy kedves barátnőd a szokás rabja, de te szeretnéd őt kihozni a kellemetlen helyzetből? Menjetek együtt fehérneműt vásárolni! Talán, ha felhívod a figyelmét arra, hogy ma már milyen trükkös fazonok nyújtanak alternatívát a szilikon pántnak, ő is leszokik róla.

idegesito.png

A csípőnadrágok és a persely

Lehajol (vagy csak leül), és máris a fél popsija kilátszik a nadrágból? Korábban már kitértünk erre a problémára a férfiak esetében, de sajnos hölgyeknél is előfordul. Az extrém csípőnadrágok, és a sok rossz szabás okolható eme divatbaki miatt.

Ha már neked kellemetlen barátnőd úton-útfélen kivillanó feneke, érdemes őt bemutatni egy övnek. Egyébként is csodát tud tenni a stílussal a jól megválasztott kiegészítő, ahogy azt meg is írtuk. Ha az öv nem segít, jöhetnek a magasabb derekú nadrágok, amelyek úgyis reneszánszukat élik a hetvenes évek visszatérésével. 

giphy_2_1.gif

Összekeveri a farsangot és a fesztiválszezont?

Egymást érik a fesztiválok, és egyesek hónapokig tervezgetik, hogy mit fognak felvenni e jeles eseményekre. Nincs is ezzel baj, hiszen bevallom, szerintem is szép kihívás egyszerre praktikusan, kényelmesen és stílusosan megjelenni – de nem is lehetetlen, hiszen a laza, nyári stílus csak egy kis kreativitást igényel, és szerencsére egyre menőbb fesztiválos ruhákat lehet itthon is beszerezni.

Szóval, ha a barátnőd vett egy 200 forintos, béna fejdíszt, már most jobb, ha szólsz neki, hogy minden második lány abban fogja nyomni a hétvégén, és érdemesebb lenne valami eredetibb és igényesebb megoldást választania. Például ezek közül.

giphy_1_1.gif

Túl forró a forrónaci

Nyár van, meleg van. Ilyenkor kell rövidnadrágot hordani. Értem. Na de, hogy mennyire rövidet? Nyilván nem olyat, amiből kilóg a fenekünk. Kylie Minogue megtehette, nem is olyan régen emlékeztünk meg arról, hogy milyen jól állt neki – de a négyeshatoson lássuk be, elég furán fest a forrónaci.

Szuperjó nyári alternatívák vannak helyette, irány hát a leárazások utolsó hulláma, shoppingoljatok együtt! Némileg hosszabb, ám annál stílusosabb culotte-ok várnak az üzletekben, és ide kattintva megtudhatod, hogyan érdemes őket viselni. A midiszoknya is reneszánszát éli, nem kell félni tőle, ha betartjuk ezt a pár alapvető elvet, biztosan jól fog állni.

Ami rosszabb a zokni-szandálnál is

A női divatban ez az összeállítás időről időre visszatér (legalábbis a kifutókra), és szerintem van egy helyzet, amikor az utcán is jobb, mintha valaki a (szó szerint) repedt sarkát mutogatná. Ha barátnőnk lábápolási szokásai hagynak némi kívánnivalót maguk után, invitáljuk meg egy közös pedikűrre! Csacsogás, esetleg pezsgőzés, és pikk-pakk kész a prezentálható lábfej. Persze idő vagy pénz hiányában otthon is remekül karbantarthatók a bőrkeményedések, remek tippeket gyűjtöttünk össze itt.

giphy_3.gif

Olvass több stíler cikket:

Óda a hónaljbotoxhoz

VIDEÓ! 4 stílusos fesztiválszett

Sorozatok, amelyek megváltoztatták öltözködési szokásainkat

11 szépség, akinek jól áll a kor