Stíler blog

3 kiegészítő, ami garantáltan feldobja a nyári ruhatáradat

3 kiegészítő, ami garantáltan feldobja a nyári ruhatáradat

2015. július 22. - Rigó Ági

Nyáron valahogy leegyszerűsödik az öltözködésünk, főleg, amikor kitör a kánikula. Miután a legtöbb előrejelzés szerint a következő 3 hétben nem fog 26-27 fok alá menni a hőmérséklet, ideje elgondolkodni azon, hogy ahelyett, hogy egyszerűen a túlélésre játszanánk, mivel tehetjük izgalmasabbá a napi outfiteket.

Persze, nincs egyszerűbb a farmer+atléta párosnál. Igazi klasszikus, mindenki megtalálhatja az alakjához és stílusához illő darabokat a kategórián belül. De mi van, ha ez már unalmas, és egy kicsivel többre vágyunk? Természetesen a kiegészítők jönnek szóba, és hosszas kutatás után 3 kategóriára szűkítettük a listát: ha ezek megvannak a gardróbodban, máris egyszerűbb lesz az életed (vagy legalábbis a reggeli készülődés).

Hatalmas, színes kendő

Hajlamosak vagyunk nyáron félretenni a sálakat, de miért is?! Gondoljuk csak át:

  • csomózhatunk belőle turbánt;
  • számos divatbakit elkerülhetünk általa a strandon;
  • használhatjuk bohókás övként fesztiválon, vagy akár a városban is;
  • megvéd a túl erősen légkondícionált helyeken.

scarf-belt-tokyo-japan-midtown.jpg

Nem mindennapi ékszer

Nyáron kevesebb réteg ruha van rajtunk, vagyis az ékszereinket semmi nem takarja, és a figyelmet sem vonja el más. Ebben a szezonban stílusunkhoz illően számos variáció közül választhatunk, és a jó hír: most mind menő!

Ha gyűrű – legyen U-alakú! A koktélgyűrűk és a finom, egymásra halmozott darabok közt állnak az U alakú gyűrűk, melyek igazán különleges hatást keltenek, és a kétkedőknek üzenjük: kényelmesek is, attól függetlenül, hogy több ujjunkon viseljük őket egyszerre.

u_1.jpg

Ha fülbevaló – legyen hatalmas! Az óriási fülbevaló akkor jó, ha minél színesebb. Válassz törzsi motívumokkal díszített, természetes anyagból készült darabot – a csillogó kövek és geometrikus fémek ráérnek majd télen előkerülni.

earring.jpg

Ha nem bírod a kötöttségeket – csillámtetoválás! Igazi fesztiválkedvenc, de hétköznap is viselhetjük, ha nem visszük túlzásba. Tedd fel úgy, hogy éppen csak kivillanjon a többi ékszered, vagy a ruhád alól, hogy egyszerre ne látszódjon belőle sok. Ha pedig megunod, egyszerűen lemoshatod a bőrödről.

tattoo.jpg

Ha valami újra vágysz – testlánc! Már szezonok óta próbált betörni a köztudatba ez a fajta ékszer, de sokáig csak a puccos medencés partik vendégei közt volt népszerű. Idénre viszont végre kellően vagány darabok is előkerültek, és egyre többen barátkoznak meg ezzel a stílussal.

body-chains-style.jpg

A szezon táskája

Idén nyáron a legextrémebb végletek közül választhatunk, hiszen a legapróbb táskáktól az egészen óriási darabokig, minden megtalálható a trendek között. Sokan tartanak a kisméretű táskáktól, mondván, abba semmi sem fér. Nos, a jó hír az, hogy a rúzs-bankkártya-telefon szentháromság igenis elfér benne, viszont nem kapsz gerincferdülést a viselésétől. Ha nem is egy maratonian hosszú napra, de egy esti sétára, buliba, vagy vacsorához bátran kipróbálhatod.

minitaska.jpg

Ami a fazonokat illeti, két nagy trend verseng a kegyeinkért: a bucket bag kissé bohókásabb darab, szegecsekkel, rojtokkal teszi izgalmassá az outfitet. Míg a körtáska inkább a hetvenes éveket idézi (hiszen ez a nyár úgyis tiszta retró).

coachella-street-style-wearing-brahmin-bucket-bag-mysaintmyhero-blessed-bracelets-urban-expressions-bracelet.jpg

További stíler cikkekért kattints:

süti beállítások módosítása