Stíler blog

Támadnak a fesztivál szörnyek

Támadnak a fesztivál szörnyek

2015. július 11. - Pusztai Olivér

Idén is gőzerővel dübörögnek a fesztiválok, ahova boldog, boldogtalan ellátogat, hogy kitombolja magát. Aztán a fesztiválhangulat nagyon gyorsan elér mindenkit, egyesek szó szeint kivetkőznek magukból, mások elfojtott fétisüket teszik közszemlére. Egy biztos, mindenki igyekszik baromira jól érezi magát a bőrében, a kérdés már csak az, hogy erre biztosan kíváncsi mindenki?

 28e201f3e4bf6778ac556f900b8d6a77.jpg

Korábbi exkluzív fotósorozatunkon már megmutattuk, hogy hogyan öltözz fel egy nyári fesztiválra úgy, hogy trendi és sikkes legyél.

4logo.jpg

De valahogy a fesztiválokon legtöbben abba a hibába esnek, hogy rettenetesen túlgondolják a történetet, pedig egyáltalán nem kell. Vagy full kreténbe tolja valaki, vagy nagyon durván fesztivál hangulatba akar kerülni. Ilyenkor születnek meg Pocahontas és a karácsonyfa szerelemgyerekei. Míg az előbbin csak röhögsz egy jót, hogy szegény biztosan rajta maradt valami cuccon, az utóbbinál meg azon matekozol, hogy pontosan mire gondolt akkor, amikor a tükörbe nézett és megálmodta fesztiválszettjét? Most összegyűjtöttük a fesztiválok legérdekesebb “ruhakölteményeit”, amik mellett nem mehetünk el szó nélkül!

 

Pocahontas és a virágárus lány hibridjei 

Értem én, hogy a fesztiválon mindenki elengedi magát, na de akkor is! Virágos bimbitapasz fűszoknyával? Mennyire eredeti... Engedjük el ezeket a kellemetlen dolgokat és helyettük használjuk az idei szezon legmenőbb trendjét, a csillogó tetoválásokat. Minden nőn ez van, és az az igazság, hogy baromi jól néznek ki!

24.jpg 

Nem értem kategória

Őket tényleg nem értem. MIÉRT csinálják ezt? Nem értem a szőrös csizmát 40 fokban, nem értem azt sem, miért jó Songokunak, Jetinek vagy éppen a múlt századból itt maradt Love Parade rajongónak öltözni. Igaz, a lényeg, hogy ők érezzék jól magukat:)

 

Fesztivál stílus vagy jelmezbál?

Nagyon sokan összekeverik a fesztivált a jelmezbállal és a farsanggal. Nem mondom, vannak nagyon vicces kreálmányok, de legtöbbje rémesen olcsó és egyáltalán nem vicces. Arról nem is beszélve, hogy 35 fokban melyik épeszű embernek jut eszébe latex múmiának vagy csibének öltözni? Helyette viszont van egy zseniális márka, amit idén robbant be a fesztiválozók köztudatába. Ez pedig a Happiness, ahol elképesztően jó női és férfi ruhákat találsz, ha éppen bulizni mész a Soundra vagy a Szigetre. 

 

 

Eggyel szerényebben a fürdőruhákkal 

MIÉRT kell fürdőruhában végig tolni egy fesztivált? Én értem, hogy hónapok óta azért jár mindenki az edzőterembe, hogy bomba formába hozza magát, de könyörgöm, a fürdőruha és a többi strandszörnyek maradjanak a parton, ha pedig császkálni mész a fesztiválra, kérlek vegyél fel valamit... Legalább egy sortot vagy egy tunikát. 

 

Fejdíszek, fejkendők!

rs_560x415-140728132620-1024_festival-goer-coachella-headdress_ms_072814_copy.jpg

Évről évre egyre nagyobb divat a nők körében a fesztiválos fejdísz és a menő fejkendő. Persze itt is vannak kellemetlen mellényúlások minden szezonban. Mielőtt felvennénk, győződjünk meg róla, hogy jól áll, nem kelt baromi olcsó hatást (ugyanis a legtöbbje nagyon kínosan silány minőségű), és hogy összhangban van az outfitünkkel. Ha nem vagy biztos magadban, de mindenképpen szeretnél fejdíszt, akkor kattints korábbi cikkünkre a témában, vagy ha szeretnél pár fejkendős inspirációt, akkor csekkold korábbi cikkeinket.

 

Pumped Gabo és társai

 

Kétségtelen, hogy Pumped Gabo idén a Balaton Sound legnagyobb trash celebritása!  Elképesztő forma!!! Tényleg!:) Nem akarom az urat megfejteni, nagyon nem is lehet, hiszen olyan egyszerű, mint a faék. Mindenestre ez a réteg is nagyon erősen jelen van a fesztiválokon, azt is mondhatjuk, hogy végre (?) nekünk is lett Jersey Shore-unk. Tessék megcsodálni és követni, mert nagyon szórakoztató... :)

 Olvass még több Stíler cikket:

Legrémesebb nyári férfi divatbakik

Legbotrányosabb címlapok!

Támadnak a színes női hónaljkutyák!

Nyári női divatbakik