Stíler blog

Amikor a szexipar, a dizájn és a tudomány találkozik

Amikor a szexipar, a dizájn és a tudomány találkozik

2015. május 10. - Pusztai Olivér

Milyen csodálatos pillanat, amikor a szexipar és a tudomány találkozik és együtt közös erővel álmodják meg a legújabb szexuális segédeszköz trendet! Tíz évvel ezelőtt, amikor a szexipar átvette a NASA egyik forradalmi fejlesztését – azt az anyagot, amivel az űrhajókat szigetelik – és vibrátorokat kezdtek készíteni belőle, azt gondoltam, hogy ennél feljebb már nincs. Ohhh, most kiderült, hogy igen! És bizony, annyira izgalmas eszközök születtek, amilyenekre nem is gondolnánk.  

 

Május a maszturbálás hónapja (igen, mi is meglepődtünk, de van ilyen), és míg egyesek csoportos önkielégítő maratonnal szokták ezt megünnepelni, mások a jól bevált tippek mellett maradnak otthon a négy fal között. Egy biztos, ha a masztiról van szó, azonnal a szexuális segédeszközök kerülnek előtérbe, amivel még inkább tudjuk fokozni az örömszerzés eme formáját. A szexipar sok multicége is erre a hónapra készül, és már jó előre be is mutatják az idei év legújabb, “piacvezető” vibrátorait, a nagyérdeműnek. Természetesen az óriási siker idén sem maradt el. Mi most összeválogattuk a legnépszerűbb segédeszközöket, amik sorra döntik meg az eladási rekordokat.

 

Orális gyűrű

Ez az a segédeszköz, ami úgy imitálja a nyalást, ahogyan használója kívánja, soha nem fárad el és nem kell viszonozni neki semmit. Pulzál, érzékien masszíroz és ha ez mind nem lenne elég, képes tízféleképpen csinálni azt, úgy, ahogyan tulajdonosa éppen kívánja. De nem is húznám tovább a szót, inkább nézd meg a promó videót. (nem mellesleg a dizájn valóban kiváló, ki gondolná, hogy ez egy csikló vibrátor?!)

 

 

Irány a legmagasabb szintű orgazmus!

A segédeszköz tervezése során számos nőgyógyász szakvéleményét kérték ki, hogy álmodjanak meg egy olyan vibrátort, ami a G ponton keresztül elégíti ki tulajdonosát. Bár az eszköz szerintem leginkább egy ujjait csodálkozva szemlélő Alienre hasonlít, semmint vibrátorra, de mindegy is, hiszen nem én vagyok a célcsoport :))) Egy biztos, hogy a márka nem ígér egyebet, mint hogy használóját eljuttatja egy harmadik szintű (bármit is jelentsen az) orgazmusig. 

ultimate-g.jpg

2 in 1, USB és vibrátor egyben

Ezt a segédeszközt főleg üzletasszonyoknak találták ki, akik minden nap más-más országban meetingelnek, tartanak előadásokat és roppant mód egyedül érzik magukat. Ha pedig két stresszes meeting között arra vágynak, hogy önkezüleg könnyítsenek magukon egy csendes helyen, akkor nekik dobták piacra a 16 GB-os mini adathordozót, ami egyben vibrátor is. Azért megnézném annak a tudatlan munkatársnak a fejét, aki egy prezentáció után felkapja az USB-t, hogy behúzza a saját gépére az előadás anyagát. 

crave-duet-lux-16gb-2-4x3.jpg

Az nem egy wireless egér, hanem a vibrátorom!

Ugyancsak hihetetlen fantáziáról és formatervezési bravúrról ad tanubizonyságot az a G-pont és csiklóizgató vibrátor, ami megszólalásig hasonlít egy wireless egérhez. Így ha véletlenül kint is marad az asztalon egy jó maszti után, nagy eséllyel senkinek sem fog feltűnni, hogy az nem a számítógéphez tartózó kiegészítő. 

we-vibe.jpg

Élvezz el kedvenc slágeredre!

Igazi zeneőrülteknek ajánlom a következő segédeszközt, amit bluetoothon keresztül lehet szinkronizálni az otthoni hifivel, iPoddal vagy mp3 lejátszóval.  A vibrátor képes a zene lüktetését felvenni és azt is beállíthatjuk, hogy éppen a basszusra, vagy a magas hangokra rezegjen. Már csak az a nagy kérdés, hogy éppen Vivaldi, vagy Marilyn Manson szóljon...

freestylew-1-c.jpg

 

Olvass még több Stíler cikket:

5 pénztárcakímélő tipp, hogy divatos legyél az idei szezonban

Exkluzív fotók! Dobó Kata új szerepben

9 nyári cipő, ami trendi ebben a szezonban

15 vérciki tetoválás, amire nincs mentség!

süti beállítások módosítása