Stíler blog

Met Gála 2015: jelmezverseny vagy inkább fel se öltözzünk?

Met Gála 2015: jelmezverseny vagy inkább fel se öltözzünk?

2015. május 05. - Rigó Ági

Vegyes érzelmekkel írtam le a címet, hiszen a Met Gála az év legnagyobb divat eseménye, és az itt felvonuló ruhák simán elkörözik az Oscar-díjon megjelenteket is. Idén sem volt ez másképp, de nem feltétlenül a jó értelemben.

A királylány, aki fel is vett ruhát, meg nem is

A legnagyobbak idén úgy döntöttek, hogy nekik nem is igazán kell ruha. Persze azért a csillogás nem árt, így ennek szellemében némi díszítés került az amúgy átlátszó ruhákra. Kim Kardashian, Beyoncé és Jennifer Lopez – üljetek le, egyes.

A jelmezverseny győztesei

Ez a buli minden évben tematikus, és idén Kína jelenti az inspirációt. Lady Gaga, Sarah Jessica Parker és Zendaya ezt eléggé szó szerint vették, ami érdekes összhatást mutat – de vajon nem estek cseppet túlzásba? (Lady Gaga szemöldökével mi történt?!)

A szalagavató bál sosem ér véget

Legalábbis egyes sztároknak, akik egyszerűen nem tudnak (akarnak?) elszakadni a szalagavatós ruháktól. Egyébként nem olyan rossz választás ez, de egy fokkal lehetne merészebben öltözni egy ilyen menő partyra, nem?

A meg nem értett művészek

Az átlátszó ruhás trend már „so last season” Rihannának, megcsinálta ezerszer. Most inkább egy kanárisárga palástban érkezett, ami kétségkívül figyelemfelkeltő.

Solange Knowles élete nem lehet könnyű a nagy tesó, Beyoncé árnyékában. A máskor olyan fashion forward énekesnő most egy muffinpapírra emlékeztető ruhát választott. Vajon mi vitte rá?

Chloe Sevigny-re nincsenek szavak. Biztosan sokan mondják, hogy vagány és merész és hasonlók. De most komolyan?

A legjobbakat hagyjuk a végére

Hogy ne csak rosszat mondjak – és persze, mert voltak, akik igazán jól néztek ki, - íme, a kedvenceim. Maggie Gyllenhaal amúgy sosem volt a szívem csücske, de ez a ruha lélegzetelállító!

Kate Beckinsale – tudom, sablonos, meg nincs sok extra ebben a ruhában, de – gyönyörű, és kérem szépen a plasztikai sebésze telefonszámát! Vagy ő egy vámpír és azért nem öregszik?

Kate Hudson még egy Michael Kors ruhában is fantasztikus. Így kell ezt kérem!

Kattints még több stíler cikkért:

süti beállítások módosítása