Stíler blog

Az új őrület: szexis ajkak vákuummal

Az új őrület: szexis ajkak vákuummal

2015. április 26. - Rigó Ági

Kardashianék nemrégiben új őrületet szabadítottak a világra, ami a Kylie Jenner kihívás (the Kylie Jenner challenge) névre hallgat. Kim kishúga ugyanis egy ideje vadítóan telt ajkakkal rendelkezik, rajongói pedig nem győzik csodálni és utánozni. Persze, szinte mindenki telt, szexis ajkakat szeretne, de a most terjedő módszer veszélyesebb, mint egy plasztikai sebészeti beavatkozás.

kylie-jenner-makeup-2014-american-music-awards.jpg

A telt ajkak szexisek, ráadásul határtalan lehetőségeket kínálnak a rúzsozás terén is. Nem mindenki születik ezzel az adottsággal, ezért számos módszer létezik a helyzet orvoslására. A most online terjedő változat a legbrutálisabb, amit láttam. A lényeg annyi, hogy valamilyen eszközzel vákuumot képeznek a szájon, amitől az „bedurran” – vagyis az erek kitágulnak (esetleg el is pattannak) és az ajkak megduzzadnak. Igen, ez komoly.

Valakik már voltak oly szemfülesek, hogy üzletet is csináljanak a dologból, és szilikonból készült célszerszámokat árulnak a neten potom 20 dollárért. Meg persze „hamisítják” és az eredeti terméket – némileg kedvezőbb áron. De aki nem akar beruházni egy ilyenbe, még mindig kísérletezhet felespohárral, netán dezodorkupakkal. Bizony, az emberek rendkívül találékonyak.

A legbájosabb az egészben, hogy YouTube sztárok tömegei próbálják lekörözni egymást a versenyben, hogy ki tudja nagyobbra vákuumozni a száját. Az eredmény pedig döbbenetes: allergiás reakciót, méhcsípést vagy egy pávián fenekét látjuk?

kyliejennerchallenge-bellanaija-april20152-720x547.jpg

Pedig nem kellene ilyen drámai és veszélyes eszközhöz nyúlni azoknak, akik egy picit szeretnének csalni az ajkuk formáját illetően, de félnek plasztikai beavatkozással próbálkozni.

Kedvencem a Carmex, ami nem új találmány, de amellett, hogy remek alapot ad a rúzsnak és ápol, még egy picit meg is duzzasztja az ajkakat. Millióféle, hasonló hatást kiváltó rúzs és szájfény létezik, bármelyik drogériában választhatunk az ízlésünknek megfelelőt.

A legjobb módszer viszont az, ha rászánunk egy kis időt, és megtanuljuk úgy sminkelni a szánkat, ahogy nekünk a leginkább tetszik. A tökéletes rúzsozáshoz tökéletes alap kell, amit a konkrét rúzs felvitele előtt kell elérnünk. Ne feledkezzünk meg az ajakradírról, ami sima felületet biztosít a termékeknek. Alapozóval és korrektorral megfelelően készítsük elő a bőrt, aztán jöhet a ceruza, a rúzs, és végül a szájfény.

Ha szeretnél szexi és telt ajkakat varázsolni magadnak, nézd meg a videót!

További Stíler szépségtippek: