Stíler blog

Britney Spears fél hajkoronája a színpadon landolt!

Britney Spears fél hajkoronája a színpadon landolt!

2015. április 04. - Pusztai Olivér

 

Ez a rémesen kellemetlen pillanat a szupersztár Las Vegas-i megakoncertjén történt, amikor egy tekintélyes hosszúságú szőke hajsor esett ki a szupersztár fejéből. A pillanatot egy rajongó (?) megörökítette, majd megosztotta a YouTube-on.  De nem Britney Spears az egyetlen szupersztár, aki került már ilyen, vagy rosszabb helyzetbe. Kattints a videókért!

o-britney-spears-facebook.jpg

Szinte minden sztárral előfordul a karrierje során, amikor semmi sem úgy alakul, ahogy azt ő szerette volna. A ilyenkor jönnek az esések, a szétrepedő ruhák vagy a galád szélgép (rád gondolunk, Beyoncé!). A kellemtelen pillanatokkal aztán másnap tele lesz a világsajtó és mémek ezrei fogják még hosszú ideig életben tartani a fájó emléket. Mégis azt gondolom, hogy a kis bakik és kellemetlen pillanatok teszik igazán emlékezetessé a sztárt. Talán még jobban, mint ha csak tökéletesen simán letolta volna a koncertet vagy a produkciót. 

Ilyen pillanata volt Britneynek február 27-én, amikor a kaszinók városában rendezett megakoncertjén meglazult a soros póthaja és egyszerűen leesett a színpad közepére. Persze a show ment tovább, mintha mi sem történt volna, Ms. Spears nagyon profin megoldotta a helyzetet. Persze az is lehet, hogy egyszerűen észre sem vette, amikor kiesett fél kilónyi póthaj a fejéről, mert amennyi arra a fejre fel volt varrva…!

De még Britney bakija sem tudta überelni Beyoncét. Amikor pár évvel ezelőtt az R’n’B koronázatlan királynője túl közel ment a szélgéphez, hogy pacsizzon a rajongókkal, a hajkoronáját bekapta a propeller lapátja. Viszont Beyoncé ismét bebizonyította, hogy elképesztően profi, egy pillanatra sem hagyta abba az éneklést, miközben az egyik biztonsági őr ollóval szabadította ki. 

 Egyedül Madonna szállhat versenybe Beyoncéval. Nem olyan régen a Brit Awards-on esett le a színpadról háttal, amikor nem tudta a palástját időben kikötni és az egyik táncos szabályosan lerántotta vele együtt a földre. Még én is felszisszentem, amikor megnéztem a videót, akkorát esett szegény. Viszont az biztos, hogy ezzel az eséssel örökre emlékezetessé tette a 2015-ös angol díjátadó egyébként rendkívül unalmas estéjét. 

További cikis témákat megtalálod a Stíleren:

süti beállítások módosítása