Stíler blog

7 őszi trend, amit már most elkezdhetsz hordani

7 őszi trend, amit már most elkezdhetsz hordani

2018. július 19. - Pusztai Olivér

Ha igazi divat victim vagy, akkor már most érdemes átfutod az őszi szezon legnagyobb trendjeit. Ha pedig okosan gondolkozol, akkor rájössz, hogy egy csomó közülük most is megtalálható már az üzletek polcain, mint nyári alapdarab. Ha szeretnél könnyedén és stílusosan váltani a két szezon között, akkor a most következő 7 darabot azonnal szerzed be!


the-best-street-style-from-new-york-fashion-week-spring-summer-2018-1.jpg

Bölcs gondolat már a nyár közepén a következő szezonra gondolni. Oké, azért élvezzük ki a nyár kellemesen lusta hangulatú napjait, de ez még nem zárja ki azt, hogy ne kezdjünk el tudatosan készülni az őszre. Végigfutva az őszi kifutók képeit, az alábbi nyári trendek biztosan folytatódnak majd a vénasszonyok nyarával (ha lesz) ha pedig nem, akkor pár jól megválasztott átmeneti kabáttal, kardigánnal még mindig megtarthatod kedvenc nyári alapdarabjaidat. A fókuszban a 80-as és a 90-évek trendjei lesznek, mint például a négyzet alakú cipő, a romantikus ruhák és a puffos ujjú felsők - hogy csak párat soroljak az idei trendekből.




1. ÁLLATMINTÁK MINDEN MENNYISÉGBEN

Legyen négylábú vagy csúszómászó, leopárdtól a zebráig jöhet minden, ami állatminta. A vagány és látványos megjelenés érdekében köss a derekadra egy sifon szalagot vagy egy vastag dizájner övet, kiegészítőnek egy mutatós szalmatáskát és kedvenc szandálodat, aztán ha jön a hideg, jöhetnek a magassarkú bokacsizmák és a kötött holmik extra rétegként.

shutterstock_9734989q.jpg

2. NEON SZÍNEK, GEOMETRIKUS FORMÁK

A neon színek és a letisztult geometrikus minták szinte minden kifutón helyet kaptak a 2018 őszi-téli kollekciók bemutatásakor. Ezzel a harsány, domináns darabbal biztosan feldobod a szettedet, ami jól működhet hétközben a munkahelyen és hétvégén is a csajos bulizások alkalmával. Az alakodnak megfelelően gondolkozz látványos blúzban vagy egy vagány midi szoknyában, amit érdemes semleges darabokkal párosítani.

zara-800.jpg

3. INSPIRÁLÓDJ A 19. SZÁZADBÓL

Mindig arról álmodoztál, hogy egy Charles Dickes regény főszereplője vagy? 2018 őszén ez megvalósulhat, ugyanis egy pillanat alatt hangulatba hozhat a puffos ujjú felsők trendje. Variáld az évszázadokat, és építsd be a hétköznapi szettedbe ezt a puffos ujjú felsőt. A hét minden napján hordhatod, mert klasszikus és kissé konzervatív hatást kelt, amit a főnököd biztosan imádni fog, a hétvégén pedig könnyed, romantikus hangulatot teremthetsz vele. A felső jól takarja az erős felsőtestet és jobban kiemeli a derekat, emellett  vékonyítja az alsó fertájt is, egyszóval az egyik legjobb aduász lehet a gardróbodban.

caearuchedsleevetop6.jpg

 

4. PAIRE RUHA - ÁTMENET A NYÁR ÉS AZ ŐSZ KÖZÖTT

Nincs is jobb egy bohém maxi ruhánál a meleg időben, ami tökéletesen átvihető az őszi szezonra is. A lényeg, hogy milyen kiegészítőkkel variálod. Nyáron csipkés szandállal kellemes, romantikus frissességet ad. Vastag csizmával, és egy velúr dzsekivel pedig tökéletes outfit a szeptemberi és októberi időszakra.

doen-800-1.jpg



5. AMI TAVALY CIKI AZ VOLT, AZ IDÉN MINDENKI KEDVENCE

Pár évvel ezelőtt a szögletes orrú szandált és cipőt minden divat cikkünkben irtottuk. Most írunk róla, de azért, mert cikiből egy csapásra trendivé vált. Bárki bármit mond, nekem még mindig egy letűnt kor furcsa végerméke ez a cipő, de biztosan nagyon sokak kedvence lesz a következő szezonban.

dorateymur-800.jpg


6. TARTAN KOCKA  A SZEZON MINTÁJA

A 2018-as őszi téli szezon mintája egyértelműen a skót és a tartan minta lesz. Így minden menő, ami erre hajaz. Nyáron gondolkozz magasderekú lenvászon nadrágban, ősszel pedig jöhetnek a kardigánok, ballonkabátok és a melegebb ruhadarabok.

reformation-800-1.jpg



7. MAXI SZOKNYA AZ ÉV MINDEN SZAKÁBAN

A maxi szoknya a nők egyik legnagyobb nyári kedvence. Jó hírünk van, ez a darab ősszel is divatban marad, csak az anyag fog vastagodni és a lábbelit kell majd lecserélni hozzá.

mango-800.jpg

süti beállítások módosítása