Stíler blog

25 inspiráció az új bob frizurádhoz

25 inspiráció az új bob frizurádhoz

2018. július 16. - Pusztai Olivér

Újra járványként terjed a bob frizuratrend a nők körében. Eddig is nagyon népszerű volt, ez a félhosszú, tépett fazon, de 2018-ban újra aranykorát éli. Idén még azok a világsztárok, celebritások és topmodellek is váltottak erre a stílusra, akik korábban a hosszú haj szerelmesei voltak.

 long-bob-hair-styles-best-of-the-50-best-celebrity-bob-lob-haircuts-lob-long-bob-and-of-long-bob-hair-styles.jpg

A BOB FRIZURA ELŐNYEI

Ez a hajviselet igencsak sokoldalú és változatos, a formája, természetessége és egyszerűsége miatt nagyon sokan választják. A bob frizura egyik legfontosabb előnye, hogy finoman elrejthetők vele az arc szépséghibái, így az arcformát is bájosabbá teszi és rengeteg időt spórolunk meg vele a reggeli készülődésnél.

 layered-long-bob-hairstyles-and-lob-haircuts-2018-19.jpg

Bár rengeteg embernek van, mégis mindig egyedi, pont ettől tud álandóan megújulni. Megszámlálhatatlan variációja van, és rengetegféleképpen lehet hordani vagy éppen feldobni. Lehet egyenesen viselni, hullámosan, göndören, fonattal, feltűzve, felnyírva, frufruval. Lehet oldalt elválasztani, vagy középen, lehet melíroztatni, ombrét bevállalni hozzá, amit csak szeretnénk. Teljes mértékben a fantáziánkra van bízva, hogy mit kezdünk vele.

 

EZÉRT SIKERES A BOB FRIZURA

A bob frizura vonzza a tekintetet, a hangsúly minden esetben a szemeken van, így ha bobot viselsz, mindig a figyelem középpontjában leszel. A másik nagy előnye, hogy alapjában véve egy stílusról beszélünk, viszont ezernyi variációja lehet. Éppen ezért egy ügyeskezű fodrász segítségével magát a bobot tudod a te egyéniségedre formálni és nem neked kell igazodni egy stílushoz.

 

A bob frizura egyértelműen a 21. század modern nőjének frizurája. Ennek a hajviseletnek köszönhetően minden nő fittnek, divatosnak és esetenként merésznek fog tűnni. Minden attól függ csak, hogy milyen módon viseled a hajad és természetesen attól, hogy milyen a hangulatod.



süti beállítások módosítása