Stíler blog

Minimál ruhák és tánc a firenzei férfi divathéten

Minimál ruhák és tánc a firenzei férfi divathéten

2018. június 01. - Rigó Ági

A Pitti Uomot nyugodt szívvel nevezhetjük a férfi divatvilág mekkájának, amely az idei szezonban először biztosít helyet fast-fashion márkának – a lehetőséget elsőként a COS kapta, hogy itt mutassa be a legújabb férfi kollekcióját. A londoni márka meg is adja a módját, ugyanis egy táncos performansz keretein belül lehet majd megcsodálni a ruhákat.

small_cos_x_pitti_uomo_soma_03.jpg

Wayne McGregor többszörös díjnyertes angol koreográfus és társulata arra vállalkoztak, hogy előadásukban egyedi módon mutassák be a nagyközönség számára a ’Soma’ névre keresztelt kapszula kollekció karakterisztikáját és inspirációját. A koreográfus nevét a legtöbben talán a Chemical Brothers ’Wide Open’ című videoklipjének különleges táncmozdulatai kapcsán ismerhetitek!

Ezzel a performansszal a COS tovább kísérletezik a művészet és a divat között húzódó határvonal átlépésével. Kíváncsian várjuk, hogy ez az új típusú divatshow milyen módon képes megragadni a kollekcióban rejlő technikai megoldásokat, izgalmas anyagpárosításokat és az alapgardróbunkba kívánkozó ruhadarabokat, amelyek ebben a szezonban a viselő szabad mozgására koncentrálnak.

Ha Te is kíváncsi vagy a tánc és a divat találkozásának eme nem mindennapi formájára, akkor kövesd figyelemmel a COS online felületét, amelyen Június 12. és 15. között élőben tekintheted meg a firenzei bemutatót.

süti beállítások módosítása