Stíler blog

2018 legtutibb divattippjei

2018 legtutibb divattippjei

2018. március 13. - Rigó Ági

A trendeket illetően nincs olyan, hogy kötelező. Összefoglaljuk persze az aktuális, legfontosabb irányvonalakat, tippeket is adhatunk arra, hogy mit hogyan érdemes beépíteni a hétköznapokba, de a lényeg az, hogy a divat az önkifejezés egyik leghatásosabb eszköze. A most következő tippek ebben segítenek!

lead_9.jpg

2018-ban végre eljutott a divat oda, hogy kötelező irányok követése helyett a különbözőséget ünnepelhetjük. A legfontosabb, boldoggá tegyen az, amit viselsz, és örömödet leld abban is, hogy építgeted a ruhatárad vagy éppen shoppingolsz!

 

1. EGÉSZ ÉVBEN FEHÉRBEN

Hagyományosan nyári színnek tekintjük a fehéret, aztán jött a nagy “lázadás”, hogy hordjuk télen is… Valójában el kell ismerni, hogy a fehér különböző árnyalatai az év bármely hónapjában megállják a helyüket, ráadásul tetőtől talpig viselve különleges eleganciát áraszt.

feherstreetstyle.jpg

2. HA NEM STÍLUSOD, ENGEDD EL

Lehet, hogy kedvenc stílusikonjaink mostanában non stop svájcisapkában futkosnak, de nem baj, ha te mégsem érzed magadénak a trendet. Mindig vannak olyan dolgok, amik máson nagyon tetszenek, csak éppen magunkon nem tudjuk őket elképzelni – lépjünk tovább, biztosan van olyan fejfedő, amit szívesen hordasz helyette!

2_crazycollab.jpg

3. KÍSÉRLETEZZ A KIEGÉSZÍTŐKKEL

Voltak az óriási koktélgyűrűk és statement nyakékek, aztán kiütötték őket a finom, vékony ékszerek. Jelenleg bármelyik stílus friss és modern lehet, ha igazán különlegeset választasz belőle, olyat, ami illik a személyes stílusodhoz.

Ugyanez igaz a táskák és cipők terén is: nincsenek „kötelező” darabok, inkább azok nyernek, amelyek személyiséggel rendelkeznek.

3_accessorik.jpg

4. TALÁLD MEG A HOZZÁD ILLŐ NADRÁGKOSZTÜMÖT

Bizony, a nadrágkosztümök idén is tartják helyüket a kedvencek listáján – a szín és fazon azonban csak rajtunk múlik. Lehet a szezon trendszíne, a lila, de ha még nem vagy kész megválni kedvenc millennial pink szettedtől, az sem baj. A klasszikusabb vonalat követőknek érdemes körülnézni a csíkos és tengerészkék megoldások közt, és akár egy kétsoros zakóban gondolkodni.

nadragkosztumstreetstyle.jpg

5. BARÁTKOZZ AZ ÚJ FARMEROKKAL

Mielőtt vállat vonva legyintenél, hogy “ez nem az én stílusom”, adj esélyt a millióféle farmerfazonnak, ami elöntötte az üzleteket. Lehet, hogy már évek óta beragadtunk a skinny és slim fit fazonok viselésébe, de ki tudja, lehet, hogy jól fog állni, ami elsőre furán hat! Mint tudjuk, farmert csak úgy veszünk, hogy felpróbáljuk – így hát kalandra fel!

farmerss18.jpg

H&M, Mango, Zara

6. ITT A DIVAT DEMOKRÁCIA

Ne feledd, hogy a trendek, márkák, színek és fazonok kortól, nemtől, testalkattól függetlenül bárki által hordhatók – de ez nem jelenti azt, hogy indulás előtt ne lenne érdemes tükörbe nézni, és a divatot eszközként használni ahhoz, hogy kiemeljük a pozitív adottságokat.

fashion-democratic.jpg

7. ELÉG AZ ÉSZ NÉLKÜLI VÁSÁRLÁSBÓL

Ha eddig nem vetted volna komolyan, idén tűzd ki magad elé célnak, hogy minél többet vásárolsz tudatos fogyasztóként. Érdemes klasszikus, minőségi darabokra többet költeni, és nem megőrülni, amikor mindent 1500-ért adnak a leárazásokon. A divat az egyik leginkább környezetszennyező iparág a földön, ne feledd, hogy minden feleslegesen megvett pólóval hozzájárulsz a helyzet súlyosbításához.

syrian-landfill.jpg

8. MIT SEM ÉR AZ EGÉSZ, HA NEM SZÓRAKOZUNK JÓL

Engedd előtérbe kerülni gyermeki énedet idén! Játékos flitterek fényes nappal, össze nem illő cipők, áttetsző anyagok segítenek abban, hogy minél jobban szórakozzunk, miközben stílusosak maradunk.

25-phil-oh-street-style-paris-couture-day-1.jpg

+1: MI LESZ, HA TÚLTOLJUK A MÓKÁZÁST?

Vannak, akiknek egy kis kreativitás nem elég! Ilyenkor jönnek a megmagyarázhatatlan ötletek, amiket valamiféle kiforgatott feminizmus, vagy egyszerűen csak a feltűnési viszketegség magyarázhat. Klikk a videóra, ha kíváncsi vagy ezekre is!

süti beállítások módosítása