Stíler blog

2018-as esküvői ruha trendek

2018-as esküvői ruha trendek

2018. február 24. - Pusztai Olivér

Lassan itt az esküvői szezon, de még nem késő kiválasztani, vagy akár megálmodni a tökéletes menyasszonyi ruhát. Íme a legfrissebb trendek, amikért a legtöbb ara megőrül ebben az évben!

large_2.jpg
A legtöbb menyasszony számára az esküvői ruha kiválasztása a nagy nap tervezésének egyik legfontosabb része. Sokaknak egészen konkrét elképzelése van, de azért jó, ha egy kicsit körülnézünk a 2018-as trendek között, mielőtt óriási ruhavarratásba kezdenénk. A tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztásában pedig nagy segítséget nyújthat a legújabb, feltörekvő stílusok listája, amelyek idén a legnépszerűbbek ebben a műfajban.

 

A 2018-as menyasszonyok számára külön öröm, hogy nagyon sok új trend jelent meg a ruhák tekintetében még akkor is, ha egyébként a fő irányvonalak megmaradnak. Legyen szó a romantikus, magas nyakú, viktoriánus ihletésű formavilágról, a virágdíszes tüllruhákon át a teljesen új trendként megjelenő nadrágkosztümös megoldásokig, mindenki megtalálhatja azt a stílust, amiben szívesen vonulna az oltár elé.

Ha úgy döntesz, hogy követed a trendeket, és te szeretnél lenni a legstílusosabb menyasszony idén, akkor érdemes a most következő menyasszonyi ruhatrendeket alaposan átvizsgálni, hogy megtaláld a győztes ruhadarabot a nagy napra.



MASNI MINDEN MENNYISÉGBEN

A masni minden kislány nagy kedvence. Aztán a kislányokból nagylányok lesznek, de ez még nem jelenti azt, hogy a masnikat el kell engedni. Nyilván nem kell túlzásba esni, azonban egy-egy szépen megformált darab nagyon feldobja az egyszerű vonalvezetést.

RÉTEGEZD A MENYASSZONYI RUHÁDAT (IS)

Nagyon sok divatház és márka inspirálódott a tavaszi öltözködési trendből: rétegezz ízlésesen, és játssz a textúrákkal! Erre azért bátorítanak, mert manapság már kora tavasszal is sokan férjhez mennek, és ilyenkor bizony jól jön egy szépen tervezett kabátka a ruha fölé, vagy egy ízlésesen megtekert tüll stóla a menyasszonyi ruhára. Ha éppen nem 35 fokos nyári hőségben tervezed kimondani az igent, akkor nyugodtan gondolkozz ebben a megoldásban.

LÁZADJ A TEMPLOMBAN

A legtöbben a klasszikus, habos-babos, abroncsos, nagyszoknyás megoldásokban gondolkodnak, akárcsak a Disney-hercegnők. Azonban vannak olyanok is, akik szeretnek szembe menni az árral és a saját stílusukat követni a menyasszonyi ruhák tekintetében is. Akik irtóznak az abroncsos szoknyától vagy a kilométeres uszálytól, és inkább valami újat keresnek, azoknak szólnak ezek a nadrágos megoldások.

 

NYAKPÁNT AZ ÚJ KIEGÉSZÍTŐ

Ebben az évben különösen nagy divat, hogy a menyasszonyi ruhákhoz jól megválasztott nyakpántot párosítanak. Ez lehet bársony, gyöngy, vagy egy selyem szalag - a lényeg, hogy tökéletesen passzoljon a menyasszonyi ruhához.

KESZTYŰ A RUHÁHOZ? MIÉRT NE?!

Aki idén trendi menyasszony szeretne lenni, annak szinte kötelező elem a csipke, tüll vagy hímzett kesztyű, mint kiegészítő a menyasszonyi ruhához. Ezzel egy újabb lehetőség nyílik arra, hogy még jobban feldobjuk a szettet!

VIRÁG DÍSZÍTÉSEK A ROMANTIKUS ARÁKNAK

2018-ban az egyik legnagyobb trend, hogy élethű virágokkal díszítik a menyasszonyi ruhákat. Ha a virágokat a ruha felső részére és a szoknya derekára varrják, szépen elritkítva a szoknya aljáig, akkor optikailag még jobban karcsúsíthatjuk a felsőtestünket. A díszítések persze a fátylakon is nagyon jól mutatnak.

ÚJRA HÓDÍT A VIKTORIÁNUS STÍLUS

Túl romantikus vagy és minden álmod, hogy egy Dickens-regénybe illő esküvőd legyen? Ne fogd vissza magad, és válassz egy Viktoriánus stílusú menyasszonyi ruhát, ahol kiemelt hangsúlyt kap a magasított nyak, a buggyos ujj, és a hosszú uszályos ruha.

BOHÓKÁS HERCEGNŐ - HORDJ VALAMI SZOKATLANT

Már a suliban is furának tartottak? Ne változz meg, inkább alakítsd a menyasszonyi ruhádat a saját stílusodhoz. Gondolkodj kizárólag csipkében, vagy puha tüllben és válassz aszimmetrikus ruhát. Mutass többet, mint mások, és légy egyedi! Így nem csak neked lesz emlékezetes az esküvőd, hanem a bohém és kedves stílusodnak köszönhetően minden vendég imádni fogja a ruhádat.

süti beállítások módosítása