Stíler blog

Mennyi parfümre van szükséged?

Mennyi parfümre van szükséged?

2018. január 21. - Pusztai Olivér

Valaki egyet, valaki többet használ. Ez ízlés kérdése, azonban ha egyszerre több parfümben gondolkodunk egy szezon alatt, vagy akár egész évre, érdemes őket tudatosan összeválogatni. De milyen kritériumokat vegyünk figyelembe?

img-6590.JPG

Korábban már írtam pár cikket arról, hogy hogyan válassz parfümöt a korodnak megfelelően, hogyan igazítsd a legújabb főzeteket az egyéniségedhez, és hogy miként tudod megőrizni kedvenc illatodat hosszútávon a bőrödön. Adtam már tippeket arra is, hogy  milyen klasszikus parfümökben gondolkozz, ha éppen egyetlen illat sem tetszik az idei szezonból.

 

A megfelelő parfüm kiválasztása nem egyszerű feladat. Főleg akkor, ha nem az a típus vagy, aki megelégszik egyetlen üvegcsével, és igényled, hogy több főzetet használj egyszerre, egy szezonon belül. Ebben az esetben érdemes okosan felépíteni a parfüm gyűjteményedet.

 

Legújabb videómban pont erre helyeztem a hangsúlyt: mi van akkor, ha egy, kettő, három, négy vagy éppen öt parfümöt szeretnél a kollekciódban tudni? Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a parfüm választás során?

 

süti beállítások módosítása