Stíler blog

Személyes ajándékötletek az utolsó pillanatra

Személyes ajándékötletek az utolsó pillanatra

2017. december 22. - Rigó Ági

Az utolsó pillanatos ajándékvásárlásnak megvan a maga bája. Míg a bölcs előrelátással és tervező tehetséggel megáldott barátaink már szeptember óta gyűjtögetik az ajándékokat, én éltem vidáman az életemet, de egy biztos: nem ajándékok után kajtattam valamelyik bevásárlóközpontban. Mostanra viszont, hogy már nem is napokban, inkább csak órákban mérjük az ajándékozásig hátra lévő időt, eljött a pillanat: szerezzük meg a fa alá kerülő csomagokat!

dove.jpg

Sokan gondolják, hogy aki az utolsó pillanatra hagyja az ajándékok beszerzését, az csak ész nélkül kapkod, és a választásban nem az a legfontosabb szempont, hogy passzoljon a megajándékozotthoz. Szerintem ez bullshit. December 23-án is épp úgy be lehet szerezni a tökéletes ajándékot, mint szeptemberben, csak okosan kell csinálni, és határozottnak lenni.

1. EGY CSOMAG SZÉPSÉG

A drogériákban igazi kincseket lehet találni még 1 nappal karácsony előtt is. Érdemes kellő alapossággal átbogarászni az előre összeállított ajándékcsomagokat, mert az egymással versengő gyártók egyre fantáziadúsabb megoldásokkal állnak elő.

Akire ráfér a pihenés, annak a Dove kínálatában találhatunk relaxálást segítő csomagot, ami összetevői, illata segítségével ellazít és pihentet. Ha egy szerettünk síelni készül, biztosan örülni fog az extrán száraz bőrre tervezett csomagnak, ami életmenő lehet a hideg időjárásban.

A szépség csomagok másik óriási előnye, hogy vagy csinos neszesszerrel szerezhetjük meg őket, vagy elegáns díszdobozban kaphatók. Így a csomagolással sem lesz túl sok gondunk, ami ugyebár nem mindegy pár órával a Jézuska érkezése előtt!

dove2.jpg

2. CSOMAG, EXTRÁVAL

Testápoló, tusfürdő, kézkrém, egyebek… a férfiak általában nem értékelik kellően ezeket a holmikat, így őket érdemes más oldalról megközelíteni, ha tényleg szeretnénk, hogy betaláljon az ajándék. Az Axe zseniális húzása ebben a szezonban, hogy az alap csomagot különböző kütyükkel egészítették ki. Az, hogy a virtuális valóság szemüveget vagy a zuhanyba való hangszórót választjuk, már csak azon múlik, hogy éppen kinek szánjuk a pakkot. Az első tuti megoldás a kalandvágyó pasiknak, míg a zuhany alatt éneklős típusok egészen biztosan imádni fogják a vezeték nélküli hangszórót.

axe-1254-web.png

3. HOZD KI A LEGTÖBBET BELŐLE

Az utolsó pillanatos shoppingra sokan ráfeszülnek, pedig bőven van benne pozitívum. Miután pikk-pakk megszereztük mindenkinek a tökéletes, személyre szabott csomagot, jöhet egy kellemes forralt bor, vagy egy jó mozi. Sok üzletben máris zajlanak a leárazások, érdemes körülnézni szeretteink kedvenc márkáinál, hátha találunk valami személyre szabott (és kedvező árú) apróságot a már a szatyorban lapuló szépség csomag mellé.

A legfontosabb pedig az egész karácsonyi őrületben az, hogy észben tartsuk: a feszültséget és a nyomást mi okozzuk saját magunknak. Akkor hozhatjuk ki a legtöbbet ebből az ünnepből, ha nagy levegőt veszünk, hátradőlünk, és élvezzük a szeretteinkkel töltött időt.

süti beállítások módosítása