Stíler blog

3 melltartó, amire most minden nőnek szüksége van

3 melltartó, amire most minden nőnek szüksége van

2017. december 20. - Rigó Ági

A melltartó egész évben az öltözködés egyik legfontosabb alapja, de év végén, az ünnepi időszakban még inkább felértékelődik a szerepe. Kell egy a csini party ruhához, és kell olyan is, amiben kényelmesen lazíthatunk. Még jobb, ha találunk olyat, ami mindent tud, és nem kényszerülünk kompromisszumokra.

wow_lace.jpg

Nagy a hajtás, fáradtak vagyunk, és tornyosulnak a karácsonyi és szilveszteri meghívások. Ráadásul még jól is szeretnénk kinézni, nem igaz? Sokan azt gondolják, hogy a csinos ruhák – és a hozzájuk passzoló fehérneműk – eleve nem lehetnek kényelmesek. Pedig nem muszáj kompromisszumot kötni, csak okosan fel kell készülni. Ehhez nyújtunk most néhány tippet.

Ünnepi outfitekhez hajlamosak vagyunk alakformáló fehérneműt választani, akkor is, ha egyébként nincs rá szükségünk. Aztán jön az egész estés feszengés, arról a nagyszerű pillanatról nem is beszélve, amikor egy randi végén próbálunk diszkréten megszabadulni a csodacucctól.

Valójában az alakformálók a legtöbb esetben nem csökkentik a méreteinket, csak éppen kisimítják az itt-ott jelentkező “egyenetlenségeket”. Ennél fogva sokszor az is elegendő, ha egy magas derekú alsót kombinálunk egy megfelelő melltartóval. Ha ezek megvannak, a hatás meglesz, viszont kényelmesen telik majd az este. A sloggi kollekciója idén zseniálisan ötvöz minden elvárást, ezekből szemezgetünk most.

1. KÉNYELMESEN A PARTYKON IS

Alkalmi ruhákhoz a legtöbben szeretünk extra fehérneműt választani, ami nemcsak tökéletes tartást biztosít, de kellően elegáns is. Sokan ilyenkor alapból a csipke felé nyúlnak, ami vékony anyagú ruhák esetében nem a legjobb választás, mivel könnyen átlátszódhat.

Ha kényelmes és jó melltartót szeretnénk, jobban járunk a formázott kosarú, merevítő nélküli darabokkal. Ezek – ha helyesen válaszunk méretet – második bőrként simulnak az emberre, és úgy formáznak, hogy szinte észre sem vesszük, hogy viseljük.

3_12.png

2. A SZÍNVÁLASZTÁS LEGALÁBB OLYAN FONTOS

Mindenkinek kell egy színes melltartó! A nude és fekete verziók persze fontosak, de az év végén igazán elengedhetjük magunkat, és választhatunk egy szép színt. Nemcsak feldobja a napot, de még jobban is néz ki, ha esetleg kivillan a ruha alól, esetleg a mélyen dekoltált felsőből vagy blúzból.

A szezon slágerszenei a pink és a királykék, mert ezek fiatalosak és vidámak, emellett ezerszer szofisztikáltabb hatást keltenek, mint mondjuk egy piros csipke cicifix.

2_12.png

3. LEGYÜNK ŐSZINTÉK: KELL EGY PUSH-UP IS

Valljuk be, mindenkinek vannak olyan pillanatai, amikor szeretne teltebb dekoltázst. Ezt pedig egy jól megválasztott push-uppal érhetjük el. Igénytől függően választhatunk kisebb vagy nagyobb hatású melltartót, de a kényelemről ebben az esetben is óriási hiba lenne lemondani. A formázott szivacsos kosaraknak köszönhetően már létezik push-up merevítő nélkül is, amit csak egyszer kell kipróbálni, utána már nem leszünk hajlandóak lemondani róla.

1_13.png

süti beállítások módosítása