Stíler blog

Frizuratrendek: vissza a 90-es évekbe!

Frizuratrendek: vissza a 90-es évekbe!

2017. december 19. - Pusztai Olivér

2017 tele egyedülálló a női frizuradivatban, ugyanis eljött az az idő, amikor tényleg elég egy jó vágás, és nem kell órákon át formázni a hajat. Visszatérnek a 90-es évek legnépszerűbb frizurái a rövid kócostól egészen a klasszikusabb, hosszú tincsekig.

1598445d3c79f295ccf50b23c8305f3c.png

ÚJRA NYERŐ A BUBI

A szezon nagy visszatérője a bubi, ami jelentős változásokon ment át azóta, hogy utoljára vezette a népszerűségi listát. A 2017-es verzió rövidebb lett, valahol a fül és az áll között ér véget, elől és hátul is egyforma hosszú.

A választék helye teljesen mindegy, viszont ha fiatalos, modern hatást szeretnénk, tűrjük a tincsek végét a fülünk mögé. Ez a stílus akkor a legjobb, ha egyenes a haj, így érdemes egy kicsit vasalóval is megigazítani, hogy minél jobban mutasson.

beauty-2013-08-julianne-hough-eye-makeup-paradise-premiere-main.jpg

AZ ÖRÖK KLASSZIKUS – KÖZÉPEN ELVÁLASZTVA

Ez a szezon a pofonegyszerű trendekről szól, ami különösen szimpatikus, ha nem célunk az életünk felét a fürdőszobában tölteni. Ilyen a következő trend is, amit kiemelünk: mindegy, milyen frizurád van, a középre helyezett választék friss és modern hatást kölcsönöz neki.

Lehet rövid vagy hosszú, egyenes vagy göndör a hajad, egy határozott közép választékot nettó 2 perc alatt elkészíthetsz, és már indulhatsz is. Ha maga, az egyszerű elkészítés nem lenne elég, további jó hír, hogy ez a stílus nyújtja az arcot.

kendall_jenner_long_hairstyles_long_straight_eruukmwv1fwl.jpg

BOWL-CUT, A FIÚS STÍLUS

A 90-es évek ikonikus frizurája visszatért! A bilifrizura esetében a tincsek egyforma hosszúak, de csak a fülig, utána könyörtelenül meg kell válni az összestől! Mivel egy kifejezetten rövid stílusról beszélünk, így formázáskor rengeteg lehetőség közül választhatunk. Kócosan előre fésülve, oldalt elválasztva és hátranyalva vizes hatású formázóval is kísérletezhetünk.

9331_blonde_pixie_cropped_hairstyles.jpg

FRENCH LOOK – MINTHA AZ ÁGYBÓL KELT VOLNA KI

Ezt a stílust mindenki imádni fogja! A nők azért, mert nem macerás, az urak pedig örülnek majd, hogy a közös fürdőszoba vízszintes felületeiről eltűnnek a hajformázó eszközök. Ebben az esetben ugyanis elköszönhetünk a körkefétől, a sütővastól, a hajszárítótól és a különböző formázó termékektől. Tűnjön úgy, mintha csak most keltél volna ki az ágyból!

Ha kicsit zilált a hajad és természetes fényű, máris eleget tettél a french look elvárásainak. A lépcsőzetes vágásnak köszönhetően erősen strukturált frizuráról van szó, amit a természetes árnyalatok és színátmenetek még látványosabbá tesznek. A french look elengedhetetlen része a szemöldökre rálógó frufru is.

8b3eb2c259548720b89c7efaacf8177f--french-hairstyles-woman-hairstyles.jpg

ÚJRA HÓDÍTANAK A HAJDÍSZEK!

Ami eddig a kislányok privilégiuma volt, az most szabad a nagylányoknak is! Jöhetnek a hajpántok, a masnik, a hajráfok és a hajgumik – bármi, ami még díszesebbé teszi a hajkoronádat. A különböző hajdíszeknek köszönhetően nem csak divatosak lehetünk, hanem elkerülhetjük azt is, hogy a rakoncátlan tincsek zavarjanak mozgás közben.

177e0da7eb7d8799c20fdf2051b855c7.jpg

süti beállítások módosítása