Stíler blog

Részvételi- és Játékszabályzat - Nyerj sloggi fehérnemű szettet!

Részvételi- és Játékszabályzat - Nyerj sloggi fehérnemű szettet!

2017. december 14. - Pusztai Olivér

I. A SZERVEZŐ

A játék szervezője a Stíler Média Kft. (1161 Budapest, Szentkorona útja 16., a továbbiakban: Szervező).

II. A JÁTÉKOS

A nyereményjátékban (a továbbiakban: Játék) kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgár, természetes személy vehet részt, aki Magyarországon lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik. (továbbiakban: Játékos).

A Játékban résztvevő jelentkező automatikusan elfogadja a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat rendelkezéseit és magára nézve kötelezőnek ismeri el a benne foglaltakat.

A Játékból ki vannak zárva a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, megbízottjai és ezen személyek  a 2013- évi V. törvény 8:1.§.(1) bekezdés 2. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

Amennyiben a nyertes Játékos cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.) Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

III. A JÁTÉK MENETE

A Játékban való részvételhez szükséges a Szervező Facebook oldalán (https://www.facebook.com/stilerfashion/) posztolt játékfelhívásra és közzétett kérdésre releváns válaszadás (továbbiakban: Pályázat).

IV. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

A Játék 2017. december 20-én (szerda) 12:00-kor indul, és 2017. december 23-án (szombat) 23:00 óráig tart. A Pályázatok beérkezésének határideje 2017. december 23-án 23:00-ig.

Egy Játékos bejegyzésenként egy Pályázatot küldhet be, és a Játék helyes megfejtői közül a Szervező sorsolással választja ki az ajándékot nyerő Játékosokat. A Játékosok tudomásul veszik, hogy a Pályázatok beérkezési időpontján a Szervező feldolgozó rendszerébe történő beérkezéskor regisztrált időpont értendő.

A Szervező kizárja a felelősségét a bármely hálózat, számítógépes hardware vagy software bárminemű meghibásodása következtében elveszett, megsérült vagy elkésett Pályázatokért. A Pályázat elküldésének bizonyítását a Szervező nem fogadja el a megérkezés bizonyítékaként.

V. SORSOLÁS

A nyeremény sorsolására 2017. december 24. napján a nyereményjáték lezárása után számítógép segítségével kerül sor.

A Szervező a nyereménysorsoláson összesen 1 nyertest és 1 pótnyertest húz ki. A pótnyertes akkor válik jogosulttá a nyereményre, ha a nyertes Játékosok (Pályázat) nem felelnek meg a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban írt feltételeknek, s így kizárásra kerülnek, vagy a sorsolás után a Játékos a Facebook komment formájában történő értesítésre 7 napon belül nem válaszol.

VI. A NYEREMÉNY

A Játék nyereménye egy, azaz 1 fehérneműszett a sloggi felajánlásával. Kizárólag a hiánytalan Pályázatot benyújtó Játékosok vehetnek részt a sorsolásban.

A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy előre nem látható körülmények esetén bármely, a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott nyereményt (ajándékot/nyereményt) másik nyereménnyel (ajándékkal/nyereménnyel) helyettesítsen a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározottal azonos vagy annál magasabb értékben. A Szervező ezzel kapcsolatban reklamációt nem fogad el.

A nyeremény másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget, valamint a postázási költségét a Szervező viseli, azonban egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terhelik.

A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból azt a beküldőt, aki (akinek a Pályázata) nem felel meg a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. 

VII. A NYERTES

A Szervező az ajándék nyertesének nevét publikus Facebook poszt formájában közzéteszi a sorsolástól számított 3 napon belül. Az ajándék nyertesének erre az üzenetre válaszolva kell megadnia teljes nevét és posta címét. A Szervező az ajándékokat postai úton juttatja el a nyertesekhez.

A nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 30 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani.

A nyertes által megadott postázási cím hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, stb.), a postai kézbesítés ez okból történő elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés/szállítás során keletkezett károkért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

A Szervező a nyeremény tekintetében a polgári jog szabályai szerint vállal szavatosságot.

VIII. MODERÁLÁS

A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki bármely, a Szervező által szervezett promócióban csalást/hamisítást követ el.

A szervező fenntartja a jogot, hogy minden Felhasználói tartalom közlését megtagadja, a Felhasználói tartalmat moderálja vagy eltávolítsa. A Szervező fenntartja továbbá a jogot, hogy visszautasítsa vagy törölje az (alábbiakban meghatározott) kifogásolható tartalmakat és/vagy bármely olyan felhasználói tartalmat, melyet saját belátása szerint jogsértőnek vagy oda nem illőnek talál, és a felhasználót kizárja a játékból. 

IX. ADATKEZELÉS

A Játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy a jelen Részvételi- és Játékszabályzattal bekért, a Játék során általa megadott személyes adatai a Szervező adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező a Játék lebonyolításához - és annak idejére - minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül felhasználhassa. Az adatok kezelője a Szervező, aki az adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a további vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint kezeli.

Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy a Szervező a személyes adatait kezelje, adatai törlését a nyilvántartásból bármikor írásban indoklás nélkül kérheti a következő e-mail címen: info@stiler.hu. A Játékos ugyanezen a címen, illetve e-mail címen kérheti adatai helyesbítését is.

A Szervező a Játékos személyes adatait nem adja ki további harmadik személyeknek a Játékos előzetes, megfelelő tájékoztatáson alapuló hozzájárulása nélkül.

Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben nem adja meg a Játék lebonyolításához szükséges, a jelen Részvételi- és Játékszabályzat 1. pontjában megjelölt adatait vagy amennyiben azok törlését kéri a nyeremény átadását megelőzően, az a Játékból való kizárásához vezet.

Ez promóció nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével, illetve együttműködésével került megszervezésre. A játékban megadott adatok nem a Facebook, hanem a promóció Szervezőjének adatbázisába kerülnek és a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott módon kerülnek felhasználásra.

 

Budapest, 2017.12.20.

Stíler Média Kft.

Szervező

 

 

süti beállítások módosítása