Stíler blog

Légy te az első! Már most hordhatod a 2018-as divatot

Légy te az első! Már most hordhatod a 2018-as divatot

2017. november 17. - Rigó Ági

Minden divatrajongó azon pörög, hogy felfedezze a következő őrületet, és az elsők közt villoghasson a legfrissebb trendeket viselve. Nincs is ezzel baj, pláne, hogy megéri a legújabb divatba befektetni, hiszen jó eséllyel nem megy ki holnap a divatból.

Az év vége sokaknak a vásárlásról szól, és nem csak azért, mert nyakunkon a karácsony. Jön a buliszezon, arra is kell valami aktuális darab, és persze a téli ruhatárunkra is ráfér egy kis update-elés így november második felében. Olvass tovább, és inspirálódj: mit érdemes most vásárolni, hogy még jövőre is menőzhess benne?

1. KOCKÁS ANYAGOK

A maszkulin, kockás kabátok és zakók már szeptember óta a bevásárlólistánk élén vannak, de a trend nem hogy fáradna, inkább erősödik. Ha biztosra akarsz menni, akkor ne a klasszikus kockás blézert válaszd, amivel tényleg nem lehet kitűnni a tömegből, hanem inkább egy különleges szabású felsőre vagy ruhára szavazz. Kabátok terén pedig a flitterekkel, hímzésekkel díszített verziók a legmenőbbek.

1_11.png

2. ROJTOK, ROJTOK, ROJTOK

A rojtok nem újak a divatban, a mostani irány azonban távol áll a swingruháktól és a 70-es évek hippi korszakától is. Vidámak és frissek, inkább a bolondos irányba húznak, így, ha túl komolyan akarod venni magad, ne erőltesd őket. Ha viszont nyitott vagy egy kis mókára, kísérletezz ezzel a trenddel bátran!

2_11.png

3. CSATOS CIPŐK

Minél nagyobb a csat, minél kevésbé illik a cipő kifinomult formájához, annál jobb! Persze nem árt, ha nyitott vagy a „csúnyacipő” trendre, mert ezek a darabok inkább érdekesek, mint tökéletesen arányos műalkotások. Azt viszont meg kell hagyni, hogy bármilyen szettnek modern karaktert adhatunk egy csatos topánnal.

3_10.png

4. A SZÍN: LEVENDULA

Levendula-fanok figyelem! Kedvenceteket most ruhában is viselhetitek :) A pasztell árnyalatok között 2018-ban a halványlila fog hódítani, így már most érdemes beszerezni egy pár ilyen színű ruhadarabot. A millennial pink rövid, ám dicsőséges pályafutása véget ért.

4_6.png

5. TAVASZRA VIRÁGOT?

Tény, hogy a virágminta nem egy nagy felfedezés, tavasszal rendszerint elönti az üzletek polcait – de az új verzióban a 60-as évek hatalmas, harsány mintáiból inspirálódtak a tervezők. A cukiságfaktort érdemes elkerülni (minek is, ezek a grafikus minták nem a romantikus fajtából valók), helyette a vagány, egyedi vonal lesz a nyerő.

5_4.png

6. A MELÓS OVERÁL

Nem tudom szebben mondani, ezek a cuccok úgy néznek ki, mintha épp egy autószerelő műhelyből szabadultunk volna, mégis van bennük egy igen nagy adag cool faktor. Érdemes csajos kiegészítőkkel kombinálni, hogy ne tűnjön farsangi jelmeznek.

6_4.png

7. ÓRIÁSI ÉKSZEREK

Ha még megvannak a pár évvel ezelőtt trendi oversize ékszerek, most érdemes őket leporolni – vagy újakat szerezni. 2018-ban a 80-as évekből ismert, a Holdról is jól látható bizsuké lesz a főszerep.

7_3.png

8. PLASZTIK FANTASZTIK

Ha már a Chanel kifutóján is a PVC cuccok vonulnak fel, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az összes fast fashion márka is erre az anyagra fog szavazni. Esőkabátban egyébként rém praktikus, cipőben már nem feltétlenül – viszont ha sosem találtad a bőrszínedhez tökéletesen passzoló nude cipőt, akkor most egy átlátszóval tökéletes hatást érhetsz el!

8_1.png

9. GLITTER-FLITTER

Kéne egy indok, hogy miért vegyél a karácsonyi vagy szilveszteri partyra újabb flitteres ruhát? 2018 ebben is segít: jövőre ugyanis nem lesz annál menőbb, mint hogy a korábban csak estére szánt ruhadarabokat fényes nappal hordjuk.

9_2.png

süti beállítások módosítása