Stíler blog

24 stílusos outfit mindenki kedvenc tornacipőjével

24 stílusos outfit mindenki kedvenc tornacipőjével

2017. október 04. - Rigó Ági

A sportcipők már jó ideje divatban vannak, és mi vidáman cseréltük le a kedvenc tűsarkainkat ezekre a kényelmes, strapabíró darabokra. Most visszanyúlunk a gyökerekhez, és a műfaj egyik nagy klasszikusát, a Converse cipőt vesszük szemügyre styling szempontból.

jaglever_1.jpg

Sokszor mondjuk, hogy egy klasszikus, semleges színű sportcipőt manapság mindenhez fel lehet venni. Akár még báli ruhához is, de tényleg! A legnagyobb játékos pedig ebben a műfajban a Converse, ami szinte biztos, hogy mindenki cipős szekrényében ott lapul: elnyűtt fehér változatban a régi szép időkből, vagy éppen egy fekete bőr akkorról, amikor „invesztáltál” egy „komolyabb darabba”. A gyűjtőkről ne is beszéljünk, akiknek minden kell, ami egyedi vagy kis szériás kollab.

Az őszi divat izgalmasan alakul, hiszen a kifutókon bemutatott darabok már az üzletekbe is beköltöztek és kiderült az is, hogy az újdonságok remekül ötvözhetők a régi kedvencekkel. Most viszont kapjuk elő azt a jó öreg Converse-t (vagy az én esetemben például mind a 4-et…) és nézzük meg, hányféleképpen hordhatjuk, ha az egész őszi szezonban ebben a klasszikusban szeretnénk menőzni.

süti beállítások módosítása