Stíler blog

4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

2017. szeptember 22. - Rigó Ági

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek.

A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

1. CUPPANÓS MINIRUHÁK

A test vonalait szorosan követő ruhák már önmagukban is eleget mutatnak, a mini hossz és a mély dekoltázs csak tovább súlyosbítja a helyzetet. Szuper, ha büszke vagy az alakodra, de millió más ruhában is megmutathatod úgy, hogy elegáns és kifinomult maradsz.

happilygrey.jpg

@happilygrey/Instagram

2. KÉNYELMETLEN CIPŐK

Nincs is rosszabb, mint szembesülni azzal, hogy a boldogan megvásárolt álomcipőben pár méter gyaloglás után pokoli fájdalmaink vannak. Ilyenkor sajnos nincs más megoldás, mint nagy levegőt venni, szembenézni a tévedésünkkel, és megszabadulni a kínzó topántól. Egy cipő sem lehet olyan szép, hogy megérje szenvedni, és esetleg maradandó sérüléseket szerezni általa!

iamchouquette_1.jpg

@iamchouquette/Instagram

3. AZ OLD SCHOOL LAPTOP TÁSKÁK

Igen. Tényleg. Valóban volt idő, amikor nem lehetett normális kinézetű táskát találni a laptopunknak, de mára már szerencsére más a helyzet! Egy csomó stílusos és minőségi táska közül válogathatunk, amelyek megfelelő laptop-tartó rekesszel rendelkeznek és jól is néznek ki.

20225802_1459134634170566_670671680279937024_n.jpg

@9to5chic/Instagram

4. TÜTÜ SZOKNYÁCSKÁK

Nem, egyáltalán nem cukik. Inkább cikik. Ráadásul a népesség kb. 1%-ának áll valóban jól, ha balerinának öltözik (kivétel persze az 5 évesnél fiatalabb népesség, ők zseniálisan tudják viselni a tütüt). Carrie Bradshaw is csak viccből vette fel. Remek alternatíva lehet egy pliszírozott midiszoknya, vagy egy magas derekú ceruzaszoknya.

stephanie.jpg

@stephanie/Instagram

süti beállítások módosítása