Stíler blog

5 ok, amiért érdemes pirosban járni

5 ok, amiért érdemes pirosban járni

2017. szeptember 21. - Rigó Ági

A piros szín a 2017-es őszi szezon egyik legnagyobb trendje, de valljuk be: sosem ment ki igazán a divatból. Ha eddig nem merted volna bevállalni ezt az erőteljes árnyalatot, most ideje újragondolni a dolgot.

fa7ca32a6a5b4ec189d7a501a2bf84e1_th.jpeg

1. ERŐ ÉS NŐIESSÉG

Telt, harsány szín, amiben biztosan nem maradunk észrevétlenek. Erőt, magabiztosságot és dinamikát sugároz úgy, hogy közben érzéki és szenvedélyes marad. Éppen ezért minden alkalomra jó választás lehet, legyen szó az évszázad randevújáról, vagy éppen egy fontos tárgyalásról. Persze nem mindegy, hogy a rajtunk lévő piros holmi éppen egy csipkeruha vagy egy nadrágkosztüm – erre érdemes figyelni!

giphy_8_8.gif

2. NEM EGY MÚLÓ DIVATHÓBORT

A piros egy olyan szín, ami nem megy ki a divatból egyik hétről a másikra, így nem kell attól tartani, hogy a friss beszerzés pikk-pakk a szekrény mélyén végezné - de ráadásul idén a legnagyobb divatházak tervezői is a fókuszba állították. Klasszikus és modern divatikonok választják előszeretettel a piros ruhát életük fontos pillanataihoz.

3. KIS ÉS NAGY DÓZISBAN IS MŰKÖDIK

Aki nincs hozzászokva, bizonyára nem szívesen ugrik csak úgy egy tetőtől talpig piros outfitbe, de ez nem is baj! Kezdetben érdemes egy-egy ékszerrel, kisebb vagy kevésbé hangsúlyos ruhadarabbal kezdeni, és ha beválik, akkor folytatni a barátkozást a színnel.

4. EZERFÉLEKÉPPEN VARIÁLHATÓ

A pirossal akkor is könnyű dolgunk van, ha éppen nem egy monokróm szettben gondolkozunk. Stílustól függően jól mutathat kékkel, fehérrel, feketével, vagy éppen olyan visszafogott árnyalatokkal mint a galambszürke, a bézs, a tevebarna vagy a krémszín.

5. MINDENKINEK JÓL ÁLL

A piros talán azért is olyan népszerű, mert minden haj- és bőrszín mellett jól mutat. Mindegy, hogy platinaszőke vagy éppen koromfekete tincseid vannak, porcelán vagy mediterrán a bőröd, a piros biztosan kiemeli majd a szépségedet.

süti beállítások módosítása