Stíler blog

Hatalmas meglepetés az Emmy vörös szőnyegén

Hatalmas meglepetés az Emmy vörös szőnyegén

2017. szeptember 18. - Rigó Ági

És végre, valahára, sikerült! A tegnap éjjel megrendezett Emmy díjátadón a felvonuló színésznők zseniálisan néztek ki! Ennyi jól öltözött sztárt már rég láttunk a vörös szőnyegen, érdemes őket alaposan megnézni.

Lassan már én éreztem cikinek minden nagy red carpet esemény beszámolóját azzal kezdeni, hogy “már megint nem sikerült felöltözni”. Pedig a sok mutogatós néni átlátszó, de fantáziátlan ruhákban, a túl sokat akaró, vállalhatatlanul erőlködő celebek eluralták az utóbbi idők vörös szőnyeges gáláit. Éppen ezért is hatalmas öröm, hogy a 2017-es Emmy díjátadón a többség zseniálisan jól nézett ki.

MINDEN GENERÁCIÓ ODATETTE MAGÁT

Jane Fonda 79 évesen (!) megmutatta, hogy az élénk pink és a könnyed copf minden életkorban működik. Brandon Maxwell egyedi tervezésű estélyije éppen annyira friss és modern, amennyire kell.

A legfiatalabbak, Kiernan Shipka (17), Yara Shahidi (17) és Millie Bobby Brown (13) pedig hozták a fiatalos, könnyed stílust. Nincs is annál kellemetlenebb, amikor tiniket öltöztetnek felnőttnek, és az egésznek hirtelen gyerek-szépségverseny feelingje lesz – de ez az eset itt szerencsére nem fordult elő!

1_9.png

Jane Fonda (Brandon Maxwell), Millie Bobby Brown (Calvin Klein), Yara Shahidi (Prada), Kienan Shipka (Miu Miu)

 

TRENDÉRZÉKENY TOLLAK

A tollak, főképpen a marabu az őszi szezon egyik kedvenc részlete, és úgy tűnik, hogy a divathetek kifutói után a vörös szőnyeget is meghódítja. Nem csoda, igazi hollywoodi glamúrt sugároz!

2_9.png

Keri Russell (J. Mendel), Laura Dern (Proenza Schouler), Tracee Ellis Ross (Chanel), Priyanka Chopra (Balmain)

 

A LEGJOBBAK

Annyi különböző, mégis egyformán csodaszép ruhát láthattunk, hogy nem könnyű kiválasztani a kedvenceket (Hurrá! :))

Zoe Kravitz egy ideje már személyes kedvencem a szokatlan, nagyon menő, mégis elegáns red carpet stílusával. Nicole Kidman a klasszikus hollywoodi csillogást hozta el nekünk, Jessica Biel pedig azért érdemel figyelmet, mert visszatért, és jobban néz ki, mint valaha!

Érdemes végigpörgetni a galériát, mert Reese Witherspoon meglepően elszakadt a cuki amerikai feleség stílusától, Viola Davis fantasztikusan néz ki Zac Posen ruhájában, Thandie Newton pedig egy álom letisztult eleganciájával. De itt van még Julianne Hough, Tessa Thompson és Robin Wright is a legjobban öltözöttek között.

süti beállítások módosítása