Stíler blog

5 őszi szín, amit máris hordhatunk

5 őszi szín, amit máris hordhatunk

2017. szeptember 14. - Rigó Ági

A nagy divatházak őszi kifutói nemcsak új stílusokat és vonalakat mutattak be, hanem a színek terén is iránytűvel szolgálnak. Olvass tovább, hogy megtudd, mely árnyalatok a legmenőbbek idén ősszel!

HÓFEHÉR HANGULATBAN

A fehéret általában nem soroljuk a hűvösebb évszakok színei közé a divatban, de most megéri újragondolni ezt a megközelítést. Bár lehet, hogy a valódi hóra még karácsonyig várnunk kell, a ruhatárunkba már szeptemberben beköltözhet a téli fehér.

Ha az előző hónapokban nem tudtunk élni a kedvenc fehér sportcipőnk nélkül, akkor miért mondanánk le róla most? Ha kicsit up-to-date akarsz lenni, akkor pedig válassz egy fehér bokacsizmát!

A teljesen fehér outfit is remek választás, pláne, ha sikerül kifogni egy napsütéses, igazi indián nyarat idéző napot! Hátránya, hogy szakadó esőben lássuk be, sem sikkes, sem trendi hatást nem érhetünk el vele.

KATONÁS ZÖLD

A katonai zubbonyok olívazöldje máris bevette magát a legtöbb üzletbe – szinte mindenhol találunk egy pár blúzt, overshirt-öt, parkát, ballont, vagy ruhát ebben a színben. Hogy miért szeretjük? Mert csodásan mutat a nyári, lebarnult bőrrel; kellemesen semleges ahhoz, hogy minden stílushoz passzoljon, mégis egy lépéssel izgalmasabb a hagyományosan neutrális színeknél.

PIROS MINDEN MENNYISÉGBEN

Általában a mélyebb árnyalatok felé fordulunk ősszel, de most a bordó és burgundi előtt adjunk egy esélyt az igazi, telt, élénk pirosnak! Csodásan kombinálható barnákkal, merész választás rózsaszínnel, modern összhatást nyújt szürkével, de kis mennyiségben a kékkel és zölddel is kibékíthető.

Akár tetőtől talpig is pirosba bújhatsz (csak a farkast és a nagymamát kerüld), de ha még csak barátkoznál egy ilyen erőteljes színnel, egy táska tökéletes választás lehet.

A RÉGI JÓ SEMLEGESEK

Csak az tartja unalmasnak a semleges színeket, aki még nem próbálta őket egymással kombinálni. Egy kis krémszín, bézs és tevebarna klasszikusan elegáns összhatást teremt, de a szürkét sem érdemes leírni: az 50 árnyalatnál jóval többre képes ez a szín, ha ügyesen variáljuk a textúrákat.

 

A MEGLEPETÉS: RÓZSASZÍN

Bizony, a nagy divatházak úgy határoztak, hogy idén ősszel rózsaszínt fogunk hordani. Elsőre talán vadnak tűnik ez az ötlet, de ha jobban belegondolunk, nem is olyan elvetemült elképzelés. A rózsaszín minden őszi színt csodásan kiegészít, vidámságot, energiát lop az egyre szürkülő időjárásba.

Ha igazán nagyot akarsz dobni, vállalj be egy pink lakk csizmát vagy műszőrme kabátot!

süti beállítások módosítása