Stíler blog

A stílusos nők mind ezeket hordják

A stílusos nők mind ezeket hordják

2017. augusztus 08. - Rigó Ági

Van néhány közös pont a gondosan felépített gardróbbal rendelkezők ruhatárában. Ezek azok a távolról sem basic, de mégis kötelező darabok, amikre mindenki felkapja a fejét. Ha szeretnél kitűnni a tömegből, válogass közülük!

Az alap ruhatár mellett az is fontos, hogy kellő mennyiségű „wow” darab legyen a szekrényben, amiket előkapva biztosak lehetünk abban, hogy mindenki megfordul utánunk. Sokat emlegetjük a mindent megoldó, tuti alap ruhatár fontosságát, de mind tudjuk, nem vagyunk robotok, és néha szükség van egy kis mókára is. Nézzük, mire is van szükség így nyár végén!

1. ING, MÁSKÉPP

Az unalmas ingek ideje lejárt, jöhetnek helyettük a csavart, átlapolt, megkötős, buggyos, trükkös darabok. Egy ilyen csoda mellé éppen elég egy egyszerű farmer, és már indulhatsz is.

chouqette.jpg

instagram.com/iamchouquette

 

2. AZ EGYEDI RUHA

Most a legmenőbb a textúra, de az izgalmas vonalvezetés is jól működik. Ismerjük és szeretjük a „kis feketéket”, de néha kell egy kis extra!

ruha.jpg

instagram.com/thefrugality

 

3. NE BECSÜLD ALÁ A PÓLÓT

A mintás pólókkal könnyű melléfogni, de ha megtalálod a hozzád illőt, akkor tiéd a jackpot, hiszen egy bármivel könnyedén kombinálható felsőre teszel így szert.

stylebungalow.jpg

instagram.com/thestylebungalow

 

4. UP TO DATE DENIM

Imádjuk, szeretjük a farmert, többek közt azért is, mert minden szezonban képes megújulni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, de egy ügyesen vágott nadrágszár vagy egy kellemes vintage szabás épp annyi plusz, amennyi kell.

19985498_125887584685519_2907419115356422144_n.jpg

instagram.com/lucywilliams02

 

5. EXTRA, DE HORDHATÓ CIPŐ

Legyen szó sportcipőről, vagy egy egyszerű papucsról, ha feltűnést szeretnél kelteni vele, akkor legyen karaktere. Lehet ez egy szokatlan szín vagy anyag, esetleg egy klasszikus fazon, ami mindig kiállja a trendek változásait.

cipo_2.jpg

instagram.com/truelane

süti beállítások módosítása