Stíler blog

Férfi szőrtelenítés női szemmel

Férfi szőrtelenítés női szemmel

2017. július 30. - Pusztai Olivér

Szőrös vagy sem? Vajon a gyengébbik nem tagjai mit kedvelnek jobban? Az egyik legnagyobb online férfi divatportál felmérése választ ad a nagy kérdésre, ráadásul testrész szerint részletezve az eredményeket. Most kiderül, hogy mi a helyzet a borostával, a szerelemszőnyeggel és a fanszőrzetdivattal!

56091039df70a56b1aa90323894e19e8--sexy-guys-sexy-men.jpg

BOROTVÁLT VAGY BOROSTÁLT?

A nők több, mint a 66%-a arcszőrzet párti, míg 34% jobban kedveli a borotvált arcot. Az egy centiméter alatti borosta népszerűbb, ami nem csiklandoz csókolózás közben, és nem teszi tönkre a sminket sem. Szerintük a borosta nem csak sármosá teszi a férfit, hanem az arcformán is sokat tud javítani.

stubble.jpg

Azok a nők, akik kedvelik a dús arcszőrzetet, elvárják a férfiaktól, hogy rendszeresen ápolják azt, és kifejezetten taszítja őket az ápolatlan hatást keltő fül-, és orrszőr. Ha kíváncsi vagy, hogyan kell helyesen ápolni a borostát, katt ide!

A SZŐRÖS TEST MÉG MINDIG VONZÓBB

A gyengébbik nem képviselőinek 83%-a a természetes megjelenés híve, nem bukik a tokától-bokáig teljesen szőrtelen kinézetre. A legtöbben azzal indokolták a választást, hogy nem egy kisfiúval akarnak ágyba bújni, hanem egy férfival. Persze urak, ez nem azt jelenti, hogy mindenki azonnal dobhatja el a trimmelőjét! A kordában tartott testszőrzet igenis, elvárás.

bodyhair.jpg

A legtöbb nőnek semmi baja a hónalj, a mellkas és a fanszőrzettel, amíg az 1-2 centiméter hosszú és nem olyan durva, mint a 70-es évek pornócsillagaié. Azonban ne feledkezzünk meg a maradék 17%-ról sem, akik kifejezetten kedvelik a Ken baba stílusú, szőrtelen férfi testet.

 

MI A HELYZET ODALENT?

A nők 88%-a a szőrös, de a formára trimmelt verziót kedveli, 11%-uk teljesen természetes dzsungelt, és mindössze 1% preferálja a csupaszra borotvált intim tájakat. A trimmeléstől nem kell tartani, viszont az előnyök közé tartozik többek közt a higiénia és az esztétika. Arról nem is beszélve, hogy ha már a hölgyek gondosan ápolják a “bozótot”, akkor egyértelmű, hogy a partnertől is hasonló gondosságot várnak el.

downbelow.jpg

süti beállítások módosítása