Stíler blog

Egy szál melltartóban a fotósok hada előtt

Egy szál melltartóban a fotósok hada előtt

2017. július 21. - Rigó Ági

A hírességek általában nem félnek megmutatni szexi oldalukat, de a vörös szőnyegen megjelent legfrissebb trend egészen új értelmet ad a kifejezésnek. A cél persze, hogy beszéljünk róluk – de ezek mellett a szettek mellett nem is mehetünk el szó nélkül!

2017-07-17t182154z_2011574112_up1ed7h1f0h72_rtrmadp_3_film-atomic-blonde-premiere.JPG

A Ki, mit visel a vörös szőnyegen? című játék még a 90-es években kezdődött, de néhány évtized alatt hatalmas biznisszé nőtte ki magát. A színésznők és topmodellek minden trükköt bevetnek azért, hogy egy rangosabb esemény után lehetőleg velük legyen tele a sajtó, ne pedig a konkurenciával. Ezért aztán próbálnak túltenni egymáson, ahogy például a tavalyi MET gálán is történt, ahol J-Lo, Beyonce és Kim Kardashian is olyan ruhákban jelent meg, amiket csak némi csipke és gyöngy mentett meg a 18-as karikától.

ITT AZ ÚJ TREND!

A naked dressek azonban mostanra már unalmasak, senki sem kapja fel a fejét a látványtól, így ideje volt újítani. Már a Grammyn is láttuk, hogy a dekoltázst hangsúlyozó darabok lesznek a nyerők, a nemzetközi helyzet pedig azóta csak fokozódott. Most ugyanis úgy tűnik, a következő lépés a melltartó-szoknya kombó lesz, de nem ám a hasvillantós crop top verzióban, hanem szó szerint falatnyi melltartók formájában.

Nem meglepő, hogy Kim Kardashian élen jár az új divat képviseletében, de Charlize Therontól azért meglepő a szett. Zoey Deutch viszont egy egészen trendi és friss megoldást választott, amikor bordó bársony nadrágkosztümét tette egy fokkal szexibbé a melltartóval.

Bár én jobban pártolnám a kreatív, stílusosan látványos szetteket, egyet el kell ismerni: a művésznők idegei valószínűleg kötélből vannak, és az önbizalmukkal sincs gond, ha egy szál cicifixben hajlandóak kiállni a fotósok elé.

süti beállítások módosítása