Stíler blog

Horror dresszek hódítanak a strandon

Horror dresszek hódítanak a strandon

2017. július 05. - Rigó Ági

Minek a csinos és előnyös fürdőruha, ha választhatunk sokkolót is? Ha ilyen dresszben lepjük meg a strand közönségét, garantáltan senkinek nem fog feltűnni egy-két plusz kiló vagy egy kis narancsbőr – ugyanis a ruha mintája mindent visz!

59494d482900001f003b03e1.png

Hála a technika fejlődésének, már szinte bármilyen printet rávarázsolhatnak a ruhadarabokra, akár a fürdőruhákra is. Ezt a lehetőséget aknázza ki néhány divatcég, akik megdöbbentő mintákkal álltak elő az idei szezonra. Persze láttunk már megrázó fürdőruhákat a történelem során, de ez a trend csodásan illik a sorba.

SOKK-FAKTOR ÉS FIGYELEMELTERELÉS

Ha valaki már unja, hogy minden évben a “tökéletes”, minden apró hibát elrejtő, és az összes előnyös részletet kiemelő fürdőruhát keresse, most egy egészen új stratégiát alkalmazhat. Biztos, hogy ha egy szőrös férfitestet, netán Donald Trump arcát viselve lejtünk végig a plázson, akkor mindenkit ez fog sokkolni, és nem időzik el az alakunk méregetésével. Aki pedig a klasszikus fügefa levél helyett pizzaszeletekkel borítaná legintimebb testrészeit, most végre megteheti!

A strandon általános divatbakikkal azért érdemes tisztában lenni, nehogy a megdöbbentő fürdőruha mellett egyébbel is kiverjük a biztosítékot a fürdőzők körében.

süti beállítások módosítása