Stíler blog

Ha ilyen ruhát látsz, vedd meg azonnal

Ha ilyen ruhát látsz, vedd meg azonnal

2017. június 15. - Rigó Ági

Felfedeztük azt a ruha fazont, ami mindent visz. Tényleg. Egyszerre kényelmes és csinos, modern és klasszikus, ráadásul kényelmes és minden stílushoz passzol. Túl szép, hogy igaz legyen? Mutatjuk az érveinket!

A vörös szőnyegen figyeltünk fel a kimonó fazonú ruhákra, ahogy szépen lassan meghódítják a “best dressed” listákat, és leesett a tantusz: ez tényleg egy zseniális fazon, ami hihetetlenül jól variálható és szinte mindenkinek jól áll.

Kate Mosstól Beyoncén át, Khloé Kardashianig mindenkin láthattunk az utóbbi időben, és ugye nem kell részletezni, hogy ez miért olyan nagy szó? Eltérő testalkat, eltérő stílus – de a ruha még mindig király.

A kimonó fazon zsenialitása abban rejlik, hogy a nyári szezon kedvencét, az ingruhát és a pizsama stílust olvasztja tökéletes egységbe, és mindezt úgy, hogy a Diane von Furstenberg által híressé tett, mindenkinek előnyös átlapolós szabást is visszahozza. Mindennek tetejébe nemcsak ruhaként viselhetjük, hanem kiengedve egy könnyű nyári kabáttá változik, ahogy például Beyoncén is láthattuk.

1_6.png

Missguided, Closet London, Zara, Reserved

2_6.png

Mohito, Etro, Mango, H&M

süti beállítások módosítása