Stíler blog

2017-es nagy fürdőnadrág trend

2017-es nagy fürdőnadrág trend

2017. június 14. - Pusztai Olivér

Itt a strandszezon, ideje körülnézni, milyen trendek várhatóak a fürdőnadrágok terén. A most következő pár stílus biztos befutó lesz a vízpart mellett és környékén.
opener-640-david-gandy-hot-picture-dolce-and-gabbana-light-blue-ad-campaign-.jpg 

LEGYÉL AKCIÓHŐS A TENGERPARTON!

Szinte senkinek sem nagy meglepetés, hogy a terepminta idén sokkal nagyobb figyelmet kap a férfi fürdőnadrág divatban, mint korábban. Ennek oka, hogy ez a minta mindenhol ott van, még a csapból is ez folyik. Előnye, hogy a khaki szín és a hozzá közel álló társtónusok minden bőrszínnel jól mutatnak. Akár az első napozásra készülsz, akár már elérted hőn áhított csokiszínt, biztosan nem fogsz kilógni a sorból, ha terepmintás nacit választasz.

ss17-swimwear-camo.jpg 

TENGERÉSZ MINTA, AMI MINDENKINEK JÓL ÁLL

Ha a tengerész csíkok, azaz a breton minta szerelmese vagy, akkor idén válassz ilyen nacit. Klasszikus, figyelemfelkeltő és optikailag is sokat segíthet a testeden, ha van mit elrejteni. Válassz függőleges csíkozású nadrágot és nem fog nagyobbnak tűnni a hátsód, és törekedj a közepes vastagságú mintára.

Ha modellalkat vagy, neked a vízszintes csíkok is jól fognak állni. Ha pedig kicsit felrúgnád a szabályokat, válassz más színt, mint a tengerészkék.

 ss17-swimwear-stripes-1.jpg

 

VIRÁGMINTÁS SZÍNKAVALKÁD

Valahogy nem tudjuk elengedni a klasszikus virágmintát nyáron. Legyen szó a jól ismert orchideáról, pálmafáról, kardvirágon csücsülő papagájról, mind-mind megtalálható a nyári ingeken. De miért csak azokon? Itt az idő, hogy a kedvenc mintád a strandra is elkísérjen!

ss17-swimwear-print-1.jpg

A jó megjelenés egyik trükkje, hogy minél színesebb mintát válassz, de a dizájn egyszerű, minimalista legyen, vagyis ne hasonlítson Tom Selleck kellemetlen Hawaii mintás ingjére. Ha inkább fehérebb bőrtónusú vagy, akkor sem kell nélkülözni ezt a stílust, de akkor preferáld a sötétebb árnyalatokat.

 

EGY KIS KLASSZIKUS BAYWATCH?

A retró sportruházat a mai napig erősen hat a divatra és a trendekre. Ez nincs másképp a fürdőnadrágok terén sem. Már-már érezzük a friss lángos illatát, amikor az üzletek polcán megpillantjuk apukánk régi shortját, amiben még a Siófokon feszített a strandbüfé mellett. Na ez a trend most újra visszajött!

ss17-swimwear-block.jpg

Ha ciki a szocialista minta, maradj a Baywatch vonalnál – nem véletlenül most mutatják be a legújabb Baywatch mozit! A combközépig érő, egyszínű, kissé „A” vonalú nadrág megtartja a test arányait, viszont vékony testalkaton annyira nem kedvez.

Az „A” vonalú szabásnak lehet egy komoly hátránya, nem tudjuk szépíteni: ha nem vigyázol, a tojások is kivillanhatnak napozás közben. Erre érdemes figyelni, hogy ne te légy a mutogatás és a kuncogás célpontja a parton!

süti beállítások módosítása