Stíler blog

8 tévhit a hasbehúzó bugyiról

8 tévhit a hasbehúzó bugyiról

2017. május 26. - Rigó Ági

Az alakformáló fehérneműket még ma is kuncogás veszi körül. Aki nem használja, cikinek tartja, aki viszont már kipróbálta, az hordja, de szigorúan csak pironkodva, lesütött szemmel.

2_18.jpg

Van, aki kerekebb cicire vágyik, mások lapos hasra, vagy éppen darázsderékra. Ha úgy érezzük, hogy már nincs idő sporttal és diétával eljutni a kívánt alakig, akkor érdemes az optikai tunning eszközéhez nyúlni, ami ebben az esetben az alakformáló fehérneműket jelenti. A sztárok sem véletlenül olyan tökéletesek a vörösszőnyeges megjelenéseik alkalmával! Különleges ruhákhoz különleges fehérnemű is jár, így ideje abbahagyni a kuncogást vagy épp pirulást és a szolgálatunkba állítani a divatvilág egyik legnagyobb találmányát.

 

1. MÁR NEM VAGYUNK A KŐKORSZAKBAN

A hasbehúzó fehérneműket sokan az évszázadokkal ezelőtti brutális fűzőkkel kötik össze, pedig nagyobbat nem is tévedhetnének. A modern alakformálók nem károsítják az egészséget, hiszen a hi-tech anyagokból készülnek és a hatalmas választékból mindenki megtalálhatja a neki valót.

 

2. CSAK ESKÜVŐRE, BÁLRA VALÓK

Az alakformálókat bármikor felvehetjük, amikor egy kis önbizalom boostra van szükségünk. Akár egy lenge nyári ruha alá is választhatunk egy body-t vagy magasított derekú alsót, hogy a ruha még tökéletesebben álljon, mi pedig magabiztosabbnak érezzük magunkat.

airy_sensation_wp_hwphan_301.jpg

3. EZEK AZ ALSÓNEMŰK CSODÁT TESZNEK

Az alakformáló fehérneműtől nem válik 2 méteres gazellatestű szupermodellé az, aki egyébként 160 centi és kerekded formákkal rendelkezik. Nem varázslatról van szó, hanem egy kis tökéletesítésről: kisimítja a narancsbőrt, a kis hurkákat, és egyenletes, szexi ívet ad az alaknak.

4. KÉNYELMETLENEK ÉS NEM KAPSZ BENNÜK LEVEGŐT

Ha jól választunk alakformálót, biztosan nem lesz ilyen gondunk. Nem érdemes a valós méretünknél kisebbet vagy nagyobbat vásárolni, mert a túl kicsi valóban kényelmetlen lesz, sőt, könnyen ki is mozdulhat a helyéről. A nagyobbnak pedig értelemszerűen semmi hatása nem lesz. Érdemes az eladók segítségét kérni vásárláskor, hiszen például a Triumphnál képzett, szakértő segítséget kaphatunk a legmegfelelőbb darab kiválasztásához.

1_airy_sensation_p_hip_301_1.jpg

5. NEM HORDHATJUK RANDIRA

A régi típusú hasbehúzó fehérneműk valóban nem tartoztak a legszexibb kategóriába, de szerencsére mára hatalmas kínálatból válogathatunk, és egyre dizájnosabb darabokat találni a boltok polcain. Ki gondolná egy szexi, mintás melltartóról, hogy csodákra képes? Pedig tud formálni vagy akár push-up hatást biztosítani, és még a hátrészen is olyan okosan van megoldva, hogy nem bevág, hanem kisimít.

 

6. CSAK TÉLEN SZABAD FELVENNI

A régebbi típusú, vagy rossz minőségű, vastag alakformálók valóban felértek akár egy szaunaövvel is, de mára ennek szerencsére vége. A Triumph Airy Sensation kollekcióját például kifejezetten nyárra alkották, jól szellőző, finom anyaga az innovatív technológiáknak köszönhetően melegebb időben is kényelmes.
airy_sensation_bswp_304.jpg

7. FELESLEGES SZENVEDNI, ÚGYIS ÁTLÁTSZIK A RUHA ALATT

Ha rosszul választunk, természetesen előfordulhatnak divatbalesetek, de el is kerülhetjük őket! A vékony, finom anyagok is képesek stabil tartást biztosítani, és találhatunk lapos varrással készült darabokat is, amelyek észrevétlenül simulnak az alakra és a legkönyörtelenebb selyemruha alól sem fognak átsejleni.

8_airy_sensation_hwpan_301_1.jpg

8 ELÉG EGY “BÚVÁRRUHA”

Valóban kaphatunk igazi macskanő jelmezre vagy búvárruhára hasonlító alakformálókat is, de ezek távolról sem olyan praktikusak, mint amilyennek tűnnek. Érdemesebb szépen lassan kialakítani egy gyűjteményt úgy, hogy azokra a területekre összpontosítunk, amiken formálni szeretnénk, és különböző fazonok és színek révén biztosítjuk, hogy minden ruhadarabhoz megfelelő alsóneműnk legyen.

1_true_shape_sensation_bsw_303_1.jpg

süti beállítások módosítása