Stíler blog

6 ruhadarab, amiben divatos leszel idén nyáron

6 ruhadarab, amiben divatos leszel idén nyáron

2017. május 22. - Pusztai Olivér

A klasszikusok idén nyáron is jó alapnak bizonyulnak, de nem árt feldobni a megszokott szetteket néhány friss és nagyon menő ruhadarabbal vagy kiegészítővel. Ezeket a holmikat most semmiképp ne hagyd a boltok polcain!


10520372_1438974126365750_2020939729_n.jpg

 

1. FEHÉR NADRÁG: BÁTOR, DE JÓ DÖNTÉS

Valaki utálja és irtózik tőle, valaki imádja hordani. Egy biztos, a fehér nadrágban kétszer is meggondolja az ember, hogy elüljön-e a Fröccsterasz rozoga székeire!

statement-pieces-ss17-trouser.jpg

Egyértelmű, hogy egy nagyon kényes színről beszélünk, viszont fantasztikusan öltöztet. A fehér szín nagyon domináns, felhívja a figyelmet viselőjére. Míg a fekete, a sötétkék és a bézs nadrágok szilárd biztonságot adnak színválasztáskor, a fehérre ez nem jellemző. Bár papírforma szerint minden megy hozzá, valójában azonban tudni kell, hogy milyen színeket érdemes párosítani hozzá.

Nadrágválasztáskor a hosszra és a bőségre is fontos figyelni: nem túl szerencsés nagyon lenge szabást választani, és az sem baj, ha a boka kicsit kikandikál a mokaszinból.

Nagyon jól passzol:

  • A klasszikus tengerész viselethez
  • Breton pólóhoz
  • Pasztell színekhez
  • Neutrális, természetes színekhez

 

 

2. VIRÁGOS ING, AZ ÖRÖK KLASSZIKUS

A virágos ing biztos választás a nyári szezonban. Egy jótanács: a Hawaii mintát engedjük el, hacsak nem éppen Honoluluban készülünk landolni.

statement-pieces-ss17-floral.jpg

Jöhet minden, amit érzel, a lényeg, hogy minél kisebb virágokban gondolkozz, amik lehetnek határozott körvonalakkal rendelkező printek, vagy akár festett motívumok is. Győződj meg arról, hogy az ing alapszíne sötét és inkább a virágok legyenek élénkebb, világosabb árnyalatúak. Bölcs választás hozzá egy jól szabott chino nadrág és az inget hagyhatod akár kint, vagy teljesen kigombolva, persze ez utóbbi esetben hozzá illő pólót azért válassz alá.

 

3. MINTÁS ÖLTÖNYÖK: DOBD FEL AZ UNALMAS ESEMÉNYEKET

A klasszikus és kifejezetten konzervatív öltönyök világában nagyon merésznek számít a minta. Érdemes végiggondolni, hogy éppen milyen eseményre, társaságba veszed fel. Ha egy hivatalos alkalom (megbeszélés, tárgyalás stb.), akkor inkább kerüld el. Egy nem 100%-ig karót nyelt és konzervatív esküvőre, simán választhatsz nagyobb mintás öltönyt. Az a jó ebben a dologban, hogy ha éppen bizonytalan vagy, akár külön-külön is hordhatod a nadrágot és a zakót visszafogott, homogén ruhadarabokkal.

statement-pieces-ss17-suit.jpg 

 

4. A PASZTELL ZAKÓ AZ IDEI KEDVENC

A pasztell blézer az egyik legzseniálisabb választás idén nyáron. Óriási trend 2017-ben, nem hiába van tele velük az összes fast fashion bolt és a legnagyobb márkák polcai is.

Az outfit összeválogatása során nem lőhetsz nagyon mellé, ha egy fehér inget választasz és egy semleges színű nadrágot. Persze a lazább összhatás kedvéért választhatsz pólót is a zakó mellé. Anyagot tekintve érdemes könnyű, jól szellőző chambray vagy lenvászon anyagban gondolkodni.

statement-pieces-ss17-blazer.jpg

 

5. NYÁRI KENDŐ A NYAKRA

Ennek a kiegészítőnek nincs sok funkciója, egyszerűen öltöztet és jól mutat. Ha odavagy az ilyen típusú sálakért, ne habozz és most azonnal szerezz be egyet! Hordhatod pólóval, vagy inggel is.

statement-pieces-ss17-scarf.jpg 

6. SZÍNES LENCSÉS NAPSZEMÜVEGEK

A kilencvenes évek visszatérése nem csak az old school denimet hozta vissza a friss farmertrendek közé, hanem a színes lencsés napszemüveget is.

statement-pieces-ss17-sunglasses.jpg

A megfelelő színek kiválasztásánál fontos eldönteni, hogy hol fogod viselni. A sötétszürke, a bézs, vagy a barna lencse a minimalistább és konzervatív megjelenéshez passzol, míg az élénk, színes lencsék pedig a fesztivál vonalat hozzák vissza a hétköznapokra és a nyári kerti partikra.

süti beállítások módosítása