Stíler blog

Frissítsd fel parfüm kollekciód a legújabb illatokkal!

Frissítsd fel parfüm kollekciód a legújabb illatokkal!

2017. április 17. - Rigó Ági

A legnagyobb divatházak nem csak a kifutókon diktálják a divatot, hanem a kozmetikai iparban is. Parfümjeikkel szezonról szezonra újat hoznak, akár csak a ruhakölteményeknél a szabásminták, színek, és textúrák terén. Jól tudjuk, hogy egy találóan megválasztott illat még tökéletesebbé teheti megjelenésünket. Vegyük hát sorra, milyen újdonságok közül válogathatunk 2017 tavaszán.
paco_rabanne_olympea_bts_11.jpg

1. HABZSOLD A NYARAT!

>Nina Ricci a Les Gourmandises de Nina & Luna limitált kollekciójával mindent elhoz, amit csak egy nyár elhozhat nekünk. Barátság, édes koktélok, szabadság, gyümölcsök, finom nyalánkságok, ellenállhatatlan sütemények. Nina a citrusos-édeskés illatával trópusi hedonista hangulatba repít. Luna frissességét a lédús körte és grapefruit adja. Bármelyiket is választjuk, egy igazi finomság kerül a bőrünkre. Legyél te is igazi gourmand, és ízleld meg az élet minden finomságát!

nina_1.jpg

2. FORRÓ HANGULAT

Még egy illat a Nina Ricci háza tájáról. A gyönyörűséges színésznő, Laetitia Casta szépségének letisztultsága testesül meg a Rose Extase-ban. A merészség és a nyíltság keveréke, az ő élesen erotikus bája, ellenállhatatlan, fortélyok nélküli vonzereje, elbűvölő jelenléte, amelybe a tekintet beleveszhet. Egy igazán elegáns, szenvedélyes parfüm. A rózsák és piros gyümölcsök keveredése egy friss, impulzív illatot hoz el nekünk.

rose_extase_ad_campaign_instit_230x300.jpg

3. FINOM ELEGANCIA

Ha valami igazán nőies, légies, érzéki és egyedi illatra vágysz, akkor ez lesz a te illatod. Ez a romantikus, igazán szenvedélyes púderes illatfelhő láthatatlanul öltöztet. Alapjegyében a terrakotta púder akkord keveredik a krémesen virágos jegyű írisszel és tubarózsával, a vanília és szantálfa pedig mély intimitást kölcsönöz az illatnak, így titokzatossá, és nőiessé válik. Kifinomultságát a nude árnyalatú üveg is tökéletesen tükrözi, melynek ékköve egy háromdimenziós virág. Varázsold magad ellenállhatatlanná a Valentino egyszerre bájos és titokzatos illatával.

valentina_poudre_still_life_lr.jpg

4. SLÁGERILLAT MEGÚJULT VÁLTOZATBAN

Minden bizonnyal az év egyik legizgalmasabb női illata, Paco Rabanne Olympéája. Mindenképpen érdemes kipróbálni, mert ha magadénak érzed, tömérdek bókot söpörhetsz be vele. Egy illat pézsmás jegyekkel, tökéletes harmóniában az orientális vaníliával. A nőiesség határozott kinyilatkoztatása.

paco_rabanne_olympea_intense_packshot_white.jpg

5. A VÉGZET ASSZONYÁNAK ILLATA

Az igazi gyűjtők nagy örömére a Million Monopoly 2017-ben új, különleges designnal kerül az üzletek polcaira. A csomagolásában a közismert Monopoly társasjáték hangulatát hozza magával. A már megszokott arany és gyémánt formák mellett a csomagoláson elengedhetetlen kellék lesz a dobókocka is. Illata változatlan, a Lady Million káprázatos Femme Fatale, egyszerre csábító, kreatív, romantikus és mégis vad. Ezzel az illattal egészen biztos, hogy egyetlen férfi sem fog ellenállni neked!

cover.jpg

A cikket köszönjük Kátai-Pál Edina sminkmesternek! Ha további hasznos tippekre vágytok, látogassatok el  a weboldalára!

süti beállítások módosítása