Stíler blog

23 szakáll, amit nem bírsz ki nevetés nélkül

23 szakáll, amit nem bírsz ki nevetés nélkül

2017. március 03. - Pusztai Olivér

Az ízlésünk befolyásolja a stílusunkat és a megjelenésünket. Sokan mondják, hogy mutasd meg az egyéniségedet is, hiszen pont az, ami kiemel a szürke tömegből és egyedivé tesz. Mindezt sokan komolyan is gondolják, és igyekeznek megismételhetetlen szakállkompozíciót kitalálni maguknak. Több-kevesebb sikerrel.

  16830693_1361095417267090_2580994514504527567_n.jpg

Vannak férfiak, akiket kellő arcszőrzettel áldott meg a sors. Ezt felismerték, és kedvükre különböző stílusokban borotválják, vágják vissza, hogy ezzel is megmutassák stílusuk rejtett értékeit. Ezzel semmi baj sincs, hiszen a divat pont erről szól! Mutasd meg magad, formáld a stílusodat az egyéniségednek megfelelően, és egyszerűen érezd jól magad a bőrödben.

Persze vannak mindig van, aki nem azt látja a tükörben azt, amit kellene…  szeretné megmutatni, de valahogy nem jön össze. Ennek a legfőbb oka, hogy ízlésből nem volt bőkezű vele a sors. Tapasztalhattuk ezt a legnagyobb sztárok borosta és szakálldivatjánál is, de  jellemző a divat hétköznapi hőseire is. A most következő összeállításban lélegzetelállító szakáll- és borostakreációknak lehetünk szemtanúi. Leszámítva azt, hogy egyesek hihetetlen kreativitást vittek a „műalkotásokba” mindenképpen díjazandó, hogy ők ezeket mind felvállalták! Hajrá egyéniség! :)

süti beállítások módosítása