Stíler blog

Minden idők legszebb Oscar-ruhái

Minden idők legszebb Oscar-ruhái

2017. február 24. - Rigó Ági

Az Oscar-gála estéje Hollywood legragyogóbb pillanata, így nem véletlen, hogy a színésznők, stylistok és divatházak erre az alkalomra tartogatják legcsodásabb estélyi ruháikat. Nézzük, mire érdemes emlékezni az elmúlt évekből!

lead_7.jpg

A vörös sznyegen történteket manapság legalább akkora figyelem övezi egy díjátadón, mint azt, hogy kik nyerik a szobrocskákat és díjakat. Ki milyen ruhát visel, ki a tervező, és mellé hány karát gyémánt a tökéletes kiegészítő? - ezek a kérdések foglalkoztatják a divatrajongókat, és ez nem véletlen. A vörös szőnyeg szezon már januárban megkezdődött a Golden Globe-bal, csodaszép ruhákat láthattunk a Screen Actors' Guild Awardson megjelenteken, és ennek a sorozatnak bizony az Oscar a csúcsa.

Minden korszaknak megvannak a maga sztárjai. Emlékezzünk csak Nicole Kidmanre, ahogy feltűnt Tom Cruise mellett, vagy éppen Halle Berry szuperszexi Elie Saab ruhájára, amikor fekete színésznőként először nyert Oscart! Nemrégiben a mindent széttrollkodó Jennifer Lawrence lett a divatkritikusok kedvence, de ne feledkezzünk meg a nagy öregekről sem, Meryl Streepről vagy Jane Fondáról, akik évtizedek óta az elegancia képviselői.

süti beállítások módosítása