Stíler blog

Minden idők 10 legdögösebb fehérneműmodellje

Minden idők 10 legdögösebb fehérneműmodellje

2017. február 10. - Rigó Ági

Ünnepeljük a közelgő Valentin-napot a legszexibb fehérneműmodellekkel! Igazi legendák, modern múzsák és valódi angyalok is vannak köztük, de egyvalamiben hasonlítanak: cseppet sem szégyenlősek.

1. HEIDI KLUM: MODELLBŐL SIKERES ÜZLETASSZONY

A német származású modell a világ legismertebb Victoria's Secret angyalaként robbant be a köztudatba, de mára már saját birodalmat épített ki, amelyben tévéműsorok, saját fehérnemű kollekció, és ezernyi reklámkampány szerepel.

2. DITA VON TEESE: RETRÓ SHOWGIRL

Burlesque táncosként alap, hogy dögös fehérneműkben lép színpadra, de Dita itt nem áll meg: számos márkával készített már közös kapszula kollekciót, amelyek magukon viselik a showgirl részleteket.

3. NAOMI CAMPBELL: SZUPERSZEXI

A 90-es évek szupermodelljei hihetetlen karriert jártak be, és Naomi nem állt meg, máig aktív a szakmában. Hol gyönyörű fotósorozatokon, hol kifutón láthatjuk a modellt, aki természetesen már számos saját kollekciót is piacra dobott.

4. KATE UPTON: AZ ÚJ HULLÁM

A 90-es évek piszkafa alakú modelljeit egyre inkább váltják fel a kerekded idomokkal bíró nők, és ennek a jelenségnek Kate Upton az egyik legillusztrisabb képviselője. Szerepelt már a VS katalógusában, és a Sports Illustrated címlapján is lenyűgözte rajongóit.

5. EVA HERZIGOVA: A 90-es ÉVEK MARYLINJE

A szőke bombázó 1994-es Wonderbra reklámját többször választották a korszak leghatásosabb plakátjának.

6. MARISA MILLER: A SZEXBOMBA

A kaliforniai modellt leginkább a Victoria's Secret bemutatókról és a Sports Illustrated hasábjairól ismerhetjük. Rendszeres szereplője férfi magazinoknak, amelyek rendre beválogatják a legszexibb hölgyeket tartalmazó listájukba.

7. ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY: A SOKOLDALÚ

Az angol modell és színésznő is a VS angyalaként tűnt fel, de ezen kívül modellkedett már a Burberrynek is, saját fehérnemű kollekcióját pedig a Marks&Spencerrel közösen indította el. A mozivásznon a Transformersben mutatkozott be, majd láthattuk a Mad Max újabb változatában is.

8. STEPHANIE SEYMOUR: AZ ELSŐK EGYIKE

A 90-es évek elején Sephanie a Dior és a Valentino modellje volt, mikor igent mondott az akkor még alig ismert Victoria's Secret felkérésére. A többi már tudjuk, történelem.

9. BETTIE PAGE: A PIN UP KIRÁLYNŐJE

Az 50-es években Bettie Page neve fogalommá vált, ő maga pedig a pin up stílus legendás képviselője lett. Hollófekete hajával, kék szemeivel és merészségével valószínűleg ma is megállná a helyét.

10. LARA STONE: A LEGVAGÁNYABB

A Calvin Klein (többek közt) neki köszönheti, hogy újra divatba jöttek az ikonikus fehérneműi, és beindult a #mycalvins trend. Lara emellett modellkedett az Eres, a H&M és a Thomas Sabo kampányaiban is.

süti beállítások módosítása