Stíler blog

5 tuti tipp, ha fehérneműt vennél a csajodnak

5 tuti tipp, ha fehérneműt vennél a csajodnak

2017. február 06. - Rigó Ági

Nyakunkon a Valentin-nap, és a fehérnemű igencsak kézenfekvő ajándék erre az alkalomra. Mégis sok pasi retteg tőle, pedig nem olyan bonyolult, mint elsőre tűnik. Tuti tippjeinkkel idén nem foghatsz mellé!

lingerie-flat-lay-styling.jpg

A Valentin-nap megosztja az embereket – van, aki már alig várja, és van, aki a legszívesebben tudomást sem venne róla. Egyik oldalban sincs semmi ciki, de ha ti éppen az a pár vagytok, akik romantikus vacsival, pezsgővel és ajándékkal ünneplitek ezt a napot, akkor felmerül a fehérnemű vásárlás kérdése is.

A legtöbb pasi szereti dögös fehérneműben látni a kedvesét, de szabályosan rettegnek attól, hogy belépjenek egy ilyen jellegű üzletbe. A most következő 5 tipp remélhetőleg segít eloszlatni a félelmet és az előítéleteket, hogy a lehető legjobb ajándékot választhasd Valentin-napra.

1. CSEKKOLD A MÉRETEKET

Ha fehérnemű vásárlásra adod a fejedet, készülj fel előre, és kémkedj egy kicsit. Nézd meg, hogy milyen méretű bugyit és melltartót visel a párod, és jól jegyezd meg. Sokszor még mi, nők is bajban vagyunk a megfelelő melltartó kiválasztásakor, hiszen itt nem elég az S/M/L dimenzió, főleg a melltartók esetében fontos a körméret és a kosárméret is.
img_8393.JPG

2. NEKI VÁSÁROLJ, NE MAGADNAK

Persze jó ilyenkor egy kicsit eltérni a megszokottól és bevetni valami merészebbet, de vigyázzunk, ne essünk túlzásba. Ha életed párja amúgy a kényelmes, pasztellszínű pamut fehérneműk rajongója, valószínűtlen, hogy egy fekete lakkbőr együttes megdobogtatná a szívét. Újítani persze lehet, sőt kell is, de fontos figyelembe venni egymás határait.

for-love-lemons-summer-skivvies-2016-33.jpg

3. VÁLASZD A MEGFELELŐ ÜZLETET

Sok férfi jön zavarba egy fehérnemű üzletben, viszont ha még nem vagy profi a témában, érdemes egy ilyenbe betérni, ugyanis ezekben szakképzett eladók segítenek a megfelelő méret és fazon kiválasztásában. Bátran kérj segítséget, előbb szabadulsz, és nagyobb az esély arra, hogy a kiválasztott szett telitalálat lesz.

Ha biztos vagy a méret és a stílus kérdésében, akkor egy-egy nagyobb áruházban is körülnézhetsz. Így megspórolod a kínos pillanatot az üzletben, viszont a profi segítségre sem számíthatsz.

4. HA NINCS MEG A PONTOS MÉRET

Ha nem tudod szíved hölgyének pontos melltartó méretét, semmi gond! De mondj le a melltartó vásárlásról, és inkább válassz kevésbé kényes darabot. Szuperszexi kombinék, hálóingek és bodyk vannak az üzletek kínálatában, melyeket sokkal könnyebb méretben eltalálni, mint a melltartót.

5. LÉGY GYAKORLATIAS!

Ha vásárolsz, mindenképpen tájékozódj az üzletben a csere lehetőségéről, mivel a fehérneműkre általában szigorúbb szabályok vonatkoznak, mint a többi termékre. A blokkot pedig őrizd meg, hogy ha mégsem lett tökéletes a méret, egyszerűen kicseréltethesd.

Ajándékvásárlásnál sokszor annyira rápörgünk arra, hogy megtaláljuk a tökéletes darabot, hogy már semmi sem elég jó, és csak a stressz nő. Ilyenkor jobb mély lélegzetet venni, és gyakorlatiasan gondolkodni. Bármilyen hihetetlen, de egy ajándékkártya is jó megoldás, ha megfelelően köríted: egy pezsgő, csoki vagy virágcsokor kíséretében átadva, kellően kiemelve, hogy a stílusérzéked nem versenyezhet az övével, biztosan jól sül majd el a dolog.

for-love-lemons-summer-skivvies-2016-6.jpg

süti beállítások módosítása