Stíler blog

Minden, amit tudnod kell a Golden Globe-ról

Minden, amit tudnod kell a Golden Globe-ról

2017. január 09. - Rigó Ági

A legviccesebb pillanatok, a legemlékezetesebb beszéd, a legszebb ruhák és a színfalak mögötti izgalom a 2017-es Golden Globe gáláról!

A Golden Globe díjátadó megnyitotta a vörös szőnyeges események sorát, és jól feladta a leckét a következő gáláknak. Jimmy Fallon nyitószáma #priceless, Meryl Streep zseniális beszédet tartott, és a stylistok is kitettek magukért, hiszen nem volt könnyű kiválasztani a top 10 legcsinibb sztárt. Bónuszként pedig érdemes benézni a kulisszák mögé, hiszen a reggeli ébredésnél még senki sem volt olyan szép, mint a fotósok kamerái előtt.

ÜTŐS KEZDÉS JIMMY FALLONTÓL

Az est házigazdája, Jimmy Fallon odatette magát, és emlékezetes nyitó videót készített az est sztárjainak részvételével. Ha akarod látni a Stranger Things csapatát rappelni vagy Jimmyt Justin Timberlake-kel táncolni, klikk a videóra!

EGY KOMOLY PILLANAT MINDIG KELL

Meryl Streep a Cecil B. DeMille díj átvételét kihasználva szuper Trump-ellenes beszédet tartott, amihez mindenki elérzékenyülve tapsolt.

A VÖRÖS SZŐNYEGEN

Az utóbbi években bőven láttunk drámain rossz felhozatalt a vörös szőnyegen, alig felöltözött sztárokat és semmitmondó ruhákat. A tavalyi Golden Globe-ot is messze túlszárnyalata az idei, ami a divatot illeti, hiszen ennyi szuper ruhából nem volt egyszerű kiválasztani a 10 legjobbat!

 

MEGEMLÉKEZÉS VAGY FELTŰNÉSI VISZKETEGSÉG?

Sarah Jessica Parker fehér ruhát választott az estre, amit izgalmas fonott frizurával egészített ki. Saját bevallása szerint szett inspirációját az édesanyja nyújtotta, de sokak szerint a nemrég elhunyt Carrie Fisher híres karakterét, Leia hercegnőt idézte.

sarah-jessica-parker1.jpg

CSAK SEMMI #WOKEUPLIKETHIS

A legjobb social media pillanatokat az Instagramnak köszönhetjük idén, ahol kiderül, hogy nem mindenki volt olyan szép reggel, mint amilyenre végül összerakta a profi stáb. A legjobb kiegészítő díját mindenképpen Sofia Vergara nyerte, aki a laposüveget is a fotóra komponálta.

 

süti beállítások módosítása