Stíler blog

A legtutibb szilveszteri outfit

A legtutibb szilveszteri outfit

2016. december 29. - Rigó Ági

Szilveszterkor mindenki megőrül egy kicsit, és hajlamos túlgondolni a mit-vegyek-fel problematikát. Most mutatunk egy szokatlan, trendi, sőt, kényelmes megoldást!

2016-12-28.jpg

Az év utolsó fergeteg buliján mindenki csodaszép akar lenni, a legdögösebb, legmenőbb formáját mutatni. Sminktippekkel már elláttunk, nézzük a ruhákat!

A szilveszteri buli sokaknak a cuppanósan szűk miniruhákat jelenti (hiszen ha már egész évben keményen dolgoztál a bomba formáért, miért ne mutatnád meg?), míg mások a csupa flitter és csillogás hívei. Ha viszont nem érezzük ezeket a vonalakat, könnyen tanácstalan sóhajtozásba fulladhat a ruhaválasztás.

Pedig kár feladni, inkább vegyünk példát a vörös szőnyeg sztárjairól, akik idén divatba hozták a nadrágot a legelegánsabb alkalmakkor is! Aki nem szoknyás típus, imádni fogja ezt a trendet, hiszen semmi más nem kell hozzá, mint egy nadrág, és egy vele azonos színű, ám nem mindennapi felső. Lehetőleg elegáns anyagból, aszimmetrikus vagy uszályos szabással. Garantáltan kényelmesebb, mint egy olyan ruhában feszengeni, amiben nem érezzük jól magunkat, és az is biztos, hogy kitűnünk majd a tömegből ezzel a merész és trendi megoldással.

süti beállítások módosítása