Stíler blog

Minden idők legbizarrabb télapós fotói

Minden idők legbizarrabb télapós fotói

2016. december 05. - Pusztai Olivér

A Télapó érkezése óriási lázban tartja a gyerekeket és a szülőket is. A kicsiknek fontos, mert még hisznek a Mikulásban, a szülőnek meg mindent jól kell csinálni, hogy legalább még egy évig higgyen benne a drága gyermek. A várakozás izgalommal teli pillanatai csodásak, de aztán egyszer csak megérkezik a Télapó és elszabadul a pokol… és ezt a család valamelyik tagja persze rögzíti is!
terrible-santa-9.jpg

Megjött a Mikulás! Biztos vagyok benne, hogy Joulupukki, a néha kissé ijesztő lappföldi szerencsehozó és ajándékozó, mindenki csizmáját megpakolta minden jóval. A „rémisztően fagyos” alakot a germán Odin főisten továbbélésének tekintik, akiknek kettőssége, a jó és a rossz mutatkozik meg ebben a december 6-ai szokásban: jóságos arccal ajándékot oszt, míg büntető segédei ijesztgetnek. A középpontban persze a gyerekek vannak, bújtatott nevelési szándékkal, de nagyon sokszor a felnőttek is kapnak csomagot tőle, vagy éppen krampuszaitól.
6ab3ec083edcb2100486c4d15fb62b86.jpg

Nagyon sokan megörökítik eme csodálatos találkozást, ami semmi másra nem jó, mint hogy pár év múlva fuldokolva nevessünk magunkon, családtagjainkon. Vagy még hangosabban valaki máson, aki éppen összecsinálja magát a Mikulástól, vagy pont fordítva, a Télapón, aki egyáltalán nem bír a rakoncátlan gyermek sereggel, miközben elkészül életük egyik legmeghatározóbb fényképe. Tavaly már összeválogattuk nektek a legviccesebb családi karácsonyi fotókat, amiben örök klasszikusok és újdonságok is szerepelnek, természetesen idén jön a folytatás, de most jöjjenek a legdurvább Télapós fotók, amik mellett egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni.

A Télapó érkezése azt is bizonyítja, hogy a karácsony egyre közeledik. Tuti, hogy a zsigereink legmélyén már elkezdtük stresszelni magunkat a „Mit főzzek az ünnepekre?”, „Hogyan díszítsem fel az otthonunkat?” és a „Mit vegyek már megint az apósnak karácsonyra?” kérdéskörön. De aggodalomra semmi ok, hiszen számtalan tippünk van arra, hogy mi a legmegfelelőbb ajándék azoknak, akiknek szinte mindene megvan, hogy mit vegyél stílusos férfiaknak, de számtalan olyan ajándék is létezik, amikor valamilyen élménnyel lepheted meg szeretteidet.

Persze az ajándék nem minden, ugyanolyan fontos, hogy finom és egészséges étel kerüljön az asztalra az ünnepekkor, és az sem árt, ha mindez pikk-pakk megvan. Aztán 24-én jöhetnek a kreatív ajándékcsomagolási tippek és este a legjobb filmek, amik nélkül nem karácsony a karácsony!

süti beállítások módosítása