Stíler blog

A világ legdrágább férfi ruhái és kiegészítői

A világ legdrágább férfi ruhái és kiegészítői

2016. október 28. - Pusztai Olivér

Mindig van drágább, és mindig van ízléstelenebb is. Persze ez a kettő nem feltétlenül jár együtt, de bőven akad rá példa. Össze is válogattuk a legbotrányosabb árú és kinézetű ruhákat és kiegészítőket, amelyektől a hideg futkos minden jó ízlésű ember hátán.
snob.jpg

HEJ, DE CSILLOG AZ AZ ARANY GÚNYA!

Érthetetlen, hogy hogyan lehet valaki annyira az arany rabja, hogy még egy inget is csináltat magának belőle. Meggyőződésem, hogy Mr. T is azonnal vérszemet kapott volna, ha meglátja ezt a sukár ruhadarabot a kiegészítőkkel.

9expensivemenswear-1.jpg

Mindenesetre van valaki, aki bevállalta mindezt potom 70 millió forintért. Datta Phuge 15 ötvöst foglalkoztatott napi 16 órában majd két hétig, hogy elkészüljön ez a rikító darab. Azért jó lett volna egy szabóval és egy stylisttal is értekezni, aki segít a megfelelő méretű ing megalkotásában és elmagyarázza megalomán barátunknak a kiegészítők viselésének aranyszabályait. Az élet fintora, hogy Phuge úr nem tudta igazán kiélvezni az aranyszálból szőtt inget, mert egy banda lefejezte tartozás miatt.

 

FARMERT 369 MILLIÓ FORINTÉRT? - KETTŐT IS KÉREK BELŐLE

A farmertrendek között kiigazodni nem egyszerű feladat, pedig az egyik legnépszerűbb ruhadarab a szekrényünkben. A testalkatunkhoz mérten legelőnyösebb darabot sem könnyű megtalálni. De mire gondolunk, amikor 369 millió forintnyi gyémántot, smaragdot és rubint varrattatunk fel a farmerünkre? Hiába a magas ár, életemben nem láttam ilyen csúnya nadrágot! Tudom, hogy a felvarrók csak 1000 forintba kerülnek és a legtöbb patchwork stílusú nadrág sem kerül 20.000 forintnál drágábba, de valahogy én azokat stílusosabbnak tartom.

9expensivemenswear-2.jpg 

ALSÓNADRÁG EGY HAVI FIZUÉRT?

Az alsónadrág-kérdésben két táborra oszlik a férfi társadalom. Vannak, akiket egyáltalán nem mozgat meg az, hogy milyet vesznek fel, így az sem zavarja őket, ha éppen kellemetlen állat- vagy Disney-mintás alsóban feszítenek. A férfiak másik fele azonban pontosan tudja, hogy miért kell minőségi alsónadrágot választani, és hogy különböző nadrágokhoz milyen fazont érdemes választani.

9expensivemenswear-3.jpg

És persze vannak azok az elvetemültek, akik képesek 150 ezret is kiadni egy Hermés alsónadrágért, ami nem beszél, nem öntisztuló, és nem melegíti fel a hátsónkat. Csak egy sima alsónadrág extra márkajelzéssel.

 

THRILLER DZSEKI BY NEVERLAND RANCH

Amikor méregdrága dzsekikről esik szó, azonnal a Balmain, a Prada vagy a Versace divatházak jutnak az eszünkbe. Ehhez képest a kabát, amiért eddig a legtöbb pénzt adták, az a Michael Jackson legendás Thriller videójában látható, vörös színű bőrdzseki volt. Kicsivel több, mint fél milliárd forintért kelt el egy magánaukción. A bőkezű Jacko-rajongó, - aki nem más, mint Lady Gaga - 400 különböző relikviát őriz temperált szobájában.

9expensivemenswear-4.jpg

 

TOM FORD ÉS A GYÉMÁNT CIPŐ

Tom Ford az egyik legügyesebb, legtehetségesebb divattervező a mai világban, így semmi meglepő nincsen abban, hogy portékáiért több ezer dollárt is elkérnek.

9expensivemenswear-5.jpg

Ha pedig azt gondolnánk, hogy ezt nem lehet fokozni, akkor lássunk csodát: a művész tervezett egy 14.000 darab gyémánttal kirakott, egyedi topánt is Nick Cannonnak, aki az America's Got Talent című műsorban viselte a cipőt. Közel 600 millió forintot kóstált.

 

A VÉGTELENÜL „KOMMERSZ” UTAZÓTÁSKA

Az egzotikus bőrök nagyon drágák és sokan nem is szeretik, hiszen állatokat nyúznak meg bőrükért. Domenico Vacca azonban minderre fittyet hányva megalkotta a teljes egészében krokodil bőrből készült utazótáskát. A teljesen kommersz kinézetű táska levehető pánttal, elöl cipzáras zsebbel pusztán csak 14 millió forintba kerül, ami csekély ár azért, hogy A-ból B-be vigyük benne a holminkat… Mondjuk az Antillákról, Beverly Hillsbe.

9expensivemenswear-6.jpg

 

MAYBACK – AMITŐL JAMES BONDNAK IS KÖNNYBE LÁBAD A SZEME

Az érthető, hogy a világ legelső Ray-Ban Aviator szemüvegét hét lakat alatt tartják, mert hát mégis az volt az első modell a sorozatgyártásban. Felbecsülhetetlen az értéke, nem úgy, mint ennek a MAYBACK DIPLOMAT 1 modellnek, ami igazán jutányos áron, mindössze 21 millió forintért lehet a tiéd. 18 karátos aranyból készült, drágakövekkel díszített kerettel rendelkezik. És tökéletesen alkalmas arra is, hogy egy óvatlan pillanatban ráüljünk, ahogyan sokszor tesszük ezt a párezer forintos napszemüvegekkel is. Persze sokan megnyugodhatnak, hiszen ez a típus nem minden fejformának áll jól! Apropó, te tudod, milyen napszemüvegek illenek a fejformádhoz? 

9expensivemenswear-8.jpg 

ZAKÓ, AMIT NEM ÉN HORDOK, HANEM Ő HORD ENGEM

Liverpool nem csak arról, híres, hogy Paul McCartney szülővárosa, hanem arról is, hogy itt készült a világ legdrágább zakója, ami 310 millió forintba kerül. A Stuart Hughes öltönyház darabjának zsebeit és hajtókáját 480 darab gyémánt díszíti. Itt már érnek valamit azok a tippek, amelyek abban segítenek, hogy minél tovább hordhasd az öltönyödet.

9expensivemenswear-9.jpg 

OLVASS MÉG TÖBB STÍLER CIKKET!

Hajhullás és őszülés - mit tehetnek ellene a férfiak? 

6 stílustipp, amit azonnal ki kell próbálnod

Férfi sztárok, akik megtanultak öltözködni 

10 hihetetlen ruha a milánói kifutókról

süti beállítások módosítása