Stíler blog

Szakállékszer: az új őrület

Szakállékszer: az új őrület

2016. szeptember 30. - Pusztai Olivér

Nem telhet el úgy az ősz, hogy a szakállőrültek ne találjanak ki megint valamit. Úgy tűnik, hogy az őszi szezonban a szakállékszer fog hódítani. Hogy mennyre menő vagy sem, azt döntsd el te magad, mindenesetre egy újabb igen jövedelmező biznisz jelent meg a divatpiacon, aminek tuti lesz pár követője a szakállasok körében.


kratomilano-unveils-first-ever-jewelry-collection-for-bearded-men-57eccfcc729be_880.jpg

Azt gondoltam, hogy a szakálldivatban már nem fognak nekem semmi újat mutatni, de tévedtem. Minden közel egy évvel ezelőtt kezdődött, amikor karácsonyhoz közeledvén a férfiak viccesebbnél viccesebb fenyőfadíszeket aggattak a szakállukba, ezzel is emelve az ünnep meghitt hangulatát. Aztán a díszeket lecserélték virágokra, hiszen közben kitavaszodott, majd vérszemet kapva a női ombre hajstílustól, megalkották a maguk ombre szakállát (nekem ez a pont volt a kedvencem).

 kratomilano-unveils-first-ever-jewelry-collection-for-bearded-men-57eccfce86338_880.jpg

Persze ezekkel az őrült szakálltrendekkel soha nem találkoztunk volna, ha nem őrül meg minden férfi három évvel ezelőtt, amikor is beütött a szakállmánia, és boldog-boldogtalan messzire eldobta a borotváját. Ennek köszönhetően megjelentek a legnépszerűbb szakállstílusok, és ezzel együtt persze a rémesen ciki szakáll-stílusbakik is, amik alól a sztárok sem voltak kivételek.

 krato_image4-57ebfbacdb547_880.jpg

A szerencsésebbek (mármint a jó ízlésben és alapvető civilizációs szintben) időközben megtanulták ápolni és igényesen visszanyírni a szőrzetet, hogy az arcformának is megfelelő legyen. És mit ad Isten, megjelent a szakáll-szelfi, ami ellepte az Instagramot vidám perceket okozva ezzel mindenkinek.

 krato_image7-57ebfc2294ec6_880.jpg

Most pedig itt a szakállékszer! Hova tovább? - kérdem én, de egy pillanatig sem aggódom, csak türelmesen várok, míg fel nem üti a fejét a következő szakállőrület!

 OLVASS MÉG TÖBB STÍLER CIKKET:

 Szépségápolás 30 felett

 Az öv viselés alapszabályai

5 trend, amit érdemes kipróbálni idén ősszel

Az 5 lejobb őszi féfi parfümjei

süti beállítások módosítása