Stíler blog

Fitt ételek és italok az esti meccshez

Fitt ételek és italok az esti meccshez

2016. június 18. - Rigó Ági

Akár otthon, akár nagyobb társaságban drukkolunk, meccsnézés közben mindig előkerülnek a különféle rágcsák és nassok, amik a szinte kötelező sörrel együtt pont alkalmasak arra, hogy visszanövesszék az utóbbi hónapokban nagy nehezen ledolgozott úszógumit. Pedig ennek nem kell így lennie!

ei1018_chips.jpg

A foci EB számos veszélyt rejteget, ha belegondolunk: sós mogyoró, chips, ragacsos barbecue oldalas és sör. Meg persze a pálinka minden gólnál. Az egy hónapos foci EB így pont alkalmas arra, hogy tönkretegye a bikini body-t, amiért január óta küzdöttünk. Pedig remek alternatívák vannak, egészséges ételek és italok, amik csodásan kitöltik a gólhelyzetek közti űrt.

 

CHIPS, FONDÜ ÉS NACHO - EGÉSZSÉGESEN

Vásárolj össze mindenféle zöldséget, tisztítás és szeletelés után mehet a sütőpapírra, azután meg be a forró sütőbe. A zöldségchips elkészítése pofonegyszerű, de ha nagyon fancy akarsz lenni, zöld fűszerekkel is turbózhatod az elkészült zöldségchipset, és nagy ritkán egy kevés tengeri sót is rászórhatsz. 

Ha édesszájú a társaság, próbáld ki Pintér Ada szuper csokifondü receptjét, amiben minden hozzávaló eggyel egészségesebbre van cserélve.

Ha a tévézés nálad a mozis kajákkal fonódik össze, tartsd észben a legfontosabbat: a nacho jobb, mint a popcorn. Mármint kalória szempontjából. Persze a szószokkal és öntetekkel légy óvatos.

img_8737.JPG

SÖR HELYETT LIMONÁDÉ

Azt minden diétázó tudja, hogy az alkohol rossz. Cukorrá bomlik, úszógumit növeszt és az étvágyat is meghozza. Persze nem kell szerzetesi életet élned a foci EB alatt, de tedd meg, amit tudsz: az alkoholfogyasztást időzítsd a csaló napodra, és válaszd a legkevesebb kalóriát tartalmazó fehér borból készült fröccsöt.

A legjobb, ha limonádét készítesz otthon. A hagyományos citromos verzió mellett szinte bármilyen gyümölcsöt beledobhatsz, érdekesebbé teheted mentával, levendulával vagy épp bazsalikommal is. A recept csak a kreativitásodon múlik, de ha inspirálódnál, Ada receptjei közt biztosan találsz kedvedre valót.

lavender-lemonade.jpg

OLVASS MÉG TÖBB STÍLER CIKKET:

Inspirálódj David Beckhamtől és irány a meccs

A legszexibb focimezek az EB-n

Így még nem szedték ki a szemöldöködet

A hosszantartó parfüm trükkjei

 

süti beállítások módosítása