Stíler blog

Macaron, a legújabb őrült hajtrend

Macaron, a legújabb őrült hajtrend

2015. november 30. - Pusztai Olivér

Az elmúlt években számtalan szokatlan hajtrend jelent meg, és tett szert megmagyarázhatatlan népszerűségre. Mi azt gondoltuk, hogy a színes hónaljkutya és a neon hajszínek után durvább már nem jöhet – de tévedtünk, mert megérkezett egy vadiúj,  színpompás festési technika, ami a Macaron fantázianevet kapta.

macaron-hair-color-trend.jpg

Magunk is némileg hitetlenkedünk, hogy lehet-e még bármilyen újdonságot kitalálni ebben a témában. Emlékezzünk csak a tavasz nagy slágerére, a színes női hónaljkutyára, amit hihetetlen sokan vállaltak be és osztottak meg különböző közösségi oldalakon. Aztán nyáron beütött az élénk neon, amire mindenki rákattant függetlenül attól, hogy tudta-e hordani vagy sem. A legrosszabb pedig csak ezután jött: amikor az indokolatlanul népszerű a kék hajszín megkopott és penészzöldre változott. 

the-sweetest-macaron-hair-color-trend-2016-10-660x330.jpg

De szerencsére a kreativitásnak nincs határa, itt az új őrület, ami látványosságban aligha marad el a korábbi trendektől, sőt! Eljött a szuperszínes frizurák ideje, ez nem kérdés! A többféle cukorkaszínből álló macaron ihlette színkombináció mesésen látványos, főleg, ha még egy kis csavart is visznek bele egy-egy izgalmas fonattal.

kepernyofoto_2015-11-30_19_11_34.png

Ne feledjük, hogy ehhez a hajszínhez olyan festési eljárásokat kell elvégezni, ami nagyon igénybe veheti a hajunkat és a fejbőrünket is. Ezért ne feledkezz meg a körültekintő és állandó hajápolásról sem, ami új élettel tölti meg igénybe vett hajadat!

macaron-hair-color-trend1.jpg

 

OLVASS MÉG TÖBB STÍLER CIKKET:

Divatbakik, amiket érdemes elkerülni idén ősszel

Jennifer Lawrence: a trollkodás királynője

Szupermodellek akkor és ma: még mindig gyönyörűek?

Kim Kardashian 13 legostobább beszólása

süti beállítások módosítása