Stíler blog

15 zseniális karácsonyi ajándéktipp, amit mindenki imádni fog

15 zseniális karácsonyi ajándéktipp, amit mindenki imádni fog

2015. november 25. - Pusztai Olivér

Ajándékozni jó, mert semmi sem ér fel azzal a mosollyal és örömmel, amit az ajándék kibontása szeretteink arcán látunk. Sokaknak mégis fejtörést okoz a karácsonyi ajándékvásárlás, ezért a Stíler most összeválogatta azt a 15 legzseniálisabb ajándékot, amivel a család minden tagját meglepheted a szeretet ünnepén!
ajandek_rf.jpg

Mindenki igyekszik megtalálni a legmegfelelőbb, személyre szabott ajándékot szeretteinek, hogy az hosszú évekig szolgálja tulajdonosát és ne a sufni legmélyén végezze rögtön az ünnepek után. Ahány ember, annyi hobbi és megannyi érdeklődési kör, amihez olykor nagyon nehéz megtalálni a megfelelő ajándékot. Ha még semmi ötleted sincs, hogy kinek mit vegyél, és megkímélnéd magad a nagy karácsonyi ajándékvásárlás nyűgeitől, akkor itt az idő, hogy bekapcsold a számítógépedet, elővedd a bankkártyádat és megrendeld on-line az idei év legviccesebb, legpraktikusabb ajándékait. Hajrá, még bőven időben vagy!

 

ÉRESZTŐÓRA ÁLOMSZUSZÉKOKNAK 

Az ébresztőóra sajátossága és egyben előnye, hogy nem csak csörög, de egyúttal önjáróan mozog is a szobában, így kénytelen leszel előbb kikelni az ágyból, mielőtt leütnéd, mint egy taxiórát.

 rendeld meg itt!ad-the-most-unique-christmas-gifts-01.jpg

 

TINTA NÉLKÜLI TOLL GRAFOMÁNOKNAK

Ennek a forradalmian új fém tollnak a sajátossága, hogy nincs benne tinta, így soha nem fogy ki. Aktatkukacoknak, íróknak, diákoknak vagy szimplán grafománoknak zseniális ajándék lehet.

rendeld meg ittad-the-most-unique-christmas-gifts-02.jpg

 

STAR WARS GOFRISÜTŐ

A reggeli az egyik legfontosabb étkezés az egész napban. Ha nem csak egy zseniális téli vitalizáló smoothie-ra vágysz, hanem valami könnyed, ám tartalmas édességre, amit az egész családdal megosztanál, akkor ez a sütő a legtökéletesebb választás!

rendeld meg itt

ad-the-most-unique-christmas-gifts-03-1.jpg

 

3D TOLL A CSALÁD MŰVÉSZEINEK

Ezzel a tollal papíron és rajzlapon biztosan nem tudsz kreatívkondni, 3 dimenzióban viszont annál inkább. Tökéletes ajándék művészlelkeknek és kreatív gyerekeknek is.

rendeld meg ittad-the-most-unique-christmas-gifts-04.jpg

 

FÜGGŐKÁD 

Ez a zseniális találmány ötvözi a függőágyat és a kádat. Nem csak nyáron használhatod, a nagy melegben, amikor egy hűsítő limodádé van a kezedben, hanem hidegebb napokon is belefeküdhetsz, hiszen a vizet egy külső egység melegen tartja.

rendeld meg ittad-the-most-unique-christmas-gifts-05.jpg

 

NYITTASD KI A SÖRÖDET EGY SZUPERHŐSSEL

Ezekkel a formatervezett sörnyitókkal lesz igazán teljes a Pókember és egyéb szuperhősös filmek rajongóinak az élete. Ennél extrémebb módon ki sem lehet nyitni egy sörösüveget....:) Ha pedig véletlenül többet ittál a kelleténél, ne feledkezz meg felkészülni a másnapra!

rendeld meg ittad-the-most-unique-christmas-gifts-06.jpg

 

HÁZI BÁRTENDER

Ki akar koktélbárba menni, ha otthon is elkíszítheted a koktélodat? - Ráadásul jattot sem kér! A bártender gépet csak az okostelefonoddal összeszinkronizálni, és az applikáción keresztül adhatod le a rendelésedet. Íme pár zseniális koktélrecept, amit be is programozhatsz a személyes bértendered memóriájába.

rendeld meg ittad-the-most-unique-christmas-gifts-07.jpg

 

HÁZIÁLLAT MEGFIGYELŐ

Azoknak a gazdiknka, akik egy pillanatot sem bírnak ki szeretett házikedvencük nélkül, kifejlesztették ezt a háziállat megfigyelő rendszert, ami arra is alkalmas, online csevegjenek egymással.

rendeld meg ittad-the-most-unique-christmas-gifts-09.jpg

ELBÚJÓS ZSÁK

Ki nem vágyik arra, hogy időközönként elbújhasson a világ elől és pár órára magába szálljon gondolataival, vagy éppen kedvenc könyvével?! Erre a legalkalmasabb az elbújó zsák, főként mert egyszemélyes, azaz senki nem fog melléd tolakodni.

rendeld meg itt

ad-the-most-unique-christmas-gifts-10.jpg

 

SZENDVICSKÉSZÍTŐ GÉP

Kinek kell a zsíros, McDonald's-os, egészségtelen hamburger, ha te magad is készíthetsz otthon? Ez a fantasztikus gép maga készíti el a család reggeli szendvicseit pont úgy, ahogy egyénileg szeretjük!

rendeld meg itt

ad-the-most-unique-christmas-gifts-11.jpg

 

TALPVÉDŐ SZÜLŐKNEK

A szülők ezt az ajándékot biztosan nagyon fogják értékelni. Ezzel a biztonsági papuccsal soha többet nem fogjuk érezni azt az elképesztő fájdalmat, amit akkor tapasztalunk, amikor mezítláb belelépünk egy kósza LEGO darabba.

rendeld meg ittad-the-most-unique-christmas-gifts-12.jpg

 

iPAD-ES WC PAPÍR TARTÓ

A 21. század vécén olvasó embere már nem a magazinokat bújja, hanem iPaddel megy a mellékhelységre. Nekik tökéletes ajándék lesz ez az iPad tartó. Csak nehogy ezzel még jobban meghosszabítsuk a wc-n eltöltött időt!

rendeld meg itt

ad-the-most-unique-christmas-gifts-13.jpg

 

HORDOZHATÓ PROJEKTOR ÉS HANGSZÓRÓ

Projektor és egy kifejezetten erős hangszóró. Ez lesz a legtökéletesebb ajándék azoknak, akik szeretik mókázással és barátokkal eltölteni az időt. Legyen szó egy mozifilmről, vagy egy kerti partiról vizuális effektekkel, a lényeg, hogy mindent együtt csináljatok.

rendeld meg ittad-the-most-unique-christmas-gifts-14.jpg

 

KENPINGŐRÜLTEKNEK

Azok, akik tavasztól - őszig minden évben őrült módon kempingeznek, azoknak lesz ez a kapucnis, zsebes hálózsák zseniális meglepetés. 

rendeld meg ittad-the-most-unique-christmas-gifts-15.jpg

 

RAGASZTHATÓ KAMERA SZELFIŐRÜLTEKNEK

Ismerősöd annyira szelfi függő, hogy még akkor is magát fotózza, amikor a wc-n ül? Akkor ez az öntapadós kamera tökéletes ajándék lesz neki, hogy elkészíthesse a lehető legprofibb önarcképet. Bárhol megtapad, a telefonnal szinkronizálható és a képfelbontása egyszerűen wow!

rendeld meg ittad-the-most-unique-christmas-gifts-16.jpg

 

OLVASS MÉG TÖBB STÍLER CIKKET:

Fiatalodj 5 évet anélkül, hogy késalá feküdnél

Ciki lett, ami tegnap még divatos volt

Hasznos és trendi kiegészítők a hideg ellen

Tubózd fel a reggeli készülődést

süti beállítások módosítása