Stíler blog

Mit ne vegyünk fel randevúra?

Mit ne vegyünk fel randevúra?

2015. október 06. - Rigó Ági

Nagy a nyomás: mutassuk a legjobb oldalunkat, sőt, annál is picit jobbat. De azért legyünk önmagunk, ne túl szexin, de ne is túl zárkózottan, ne túl divatosan, de ne is unalmasan… Randevúra felöltözni nem egyszerű, és ráadásul könnyű túlgondolni. Pedig a pasi valószínűleg maximum a ruhánk színére fog emlékezni.

3e09526b78e881ef407c429f7a7f6e41.jpg

Mi, nők, képesek vagyunk mérhetetlenül sokat agyalni azon, hogy mit vegyünk fel, különösen akkor, ha nagy a nyomás. Egy randi, pláne, ha az elsők egyike, például kifejezetten ilyen alkalom. Persze az sem mellékes, hogy a közös program romantikus vacsora lesz egy elegáns étteremben, mozi pop cornnal, vagy extrém sziklamászás – azonban egy általános szabály mindre vonatkozik: azt vedd fel, amiben jól érzed magad.

Belátom, a fenti tanács akár szerencsesütiben is lehetne, annyira általánosan hangzik elsőre. Pedig valójában nem az! Tulajdonképpen bármit szabad, csak néhány irányelvet kell észben tartani:

Ne vegyél fel olyan holmit, amiben feszengsz! Válassz az alkatodhoz és a valós méreteidhez illő ruhát, és maradj a megszokott stílusodon belül. Ha ugyanis feszengsz, akkor azt a másik észre fogja venni, és búcsút inthetsz a kellemes hangulatnak.

how_to_wear_denim.jpg

Vigyázz a cipővel! Ha csak az étteremajtón kell betipegni, akkor jöhet a legszexibb, gyilkos tűsarok, de ha bármennyi esély is van egy romantikus sétára, akkor szavazz a kényelmesebb lábbelire. Szerencsére ebben a szezonban minden alkalomra találhatsz stílusos lapos talpú cipőt is.

Csak annyit mutass, amennyit tényleg szeretnél! Lehet szexizni kivillanó melltartóval vagy fehérneműre emlékeztető ruhával is, de csak akkor tedd, ha tényleg ezt akarod. A férfiak millióféle dolgot találnak kívánatosnak – a magabiztosságtól az illaton át egészen a rúzsig. Ha te nem a vetkőzős típus vagy, semmi baj :)

A randi nem divatbemutató. A férfiak többsége (sajnos) nem foglalkozik a divattal, és ha te a legutóbbi New York Fashion Weeken látott street style ikonoktól inspirálódsz, nem biztos, hogy érteni fogja. Persze nem mondom azt, hogy mindenképpen valami tavalyi rongyot (so last season) vegyél fel, de érdemesebb a klasszikus, nőies vonalra tenni a hangsúlyt.

2.png

Válassz gondosan fehérneműt! Ha nem is villantod meg az outfited részeként, egy randin könnyen eljuthatsz odáig, hogy meg kell mutatnod. Ha te sem örülnél egy kámaszútrás selyem boxeralsónak, akkor engedd el a „vicces” vagy kellemetlen anyagú bugyit, hiszen a kínos pillanatokon túl még egészségtelen is lehet.

Olvass még több stílerséget:

 Az őszi szezon 5 legjobb férfi parfümje

Mitől lesz tökéletes egy farmer?

Szivárványszínű haj és körhintaruha: a legőrültebb divatarcok

Sztárok stílusevolúciója: kiből várhat divatikon?

süti beállítások módosítása