Stíler blog

5 feledhetetlen villantás a színpadon

5 feledhetetlen villantás a színpadon

2015. augusztus 05. - Rigó Ági

Őrjöngő tömeg, trükkös színpadi ruhák, bonyolult koreográfia, az előadót elragadja a szenvedély… és máris kész a címlapsztori, csak éppen nem a művészi nagyságáról, hanem az akaratlanul kivillantott intim részekről. Tegnap Lenny Kravitz gazdagította a színpadi divatbakik gazdag tárházát, de nézzük csak, kikkel osztozik a dicsőségben!

janet.jpg

Kivillanó mellbimbók, alsóneműk, szétpattanó gombok és repedő varrások. Az átlagember ilyenkor diszkréten hazasunnyog, és persze ne feledjük, hogy sokan szándékosan is rémes divatbakikat követnek el a kőműves dekoltázstól a strandon látott rémdrámákig. És bizony, a legnagyobb előadók is csak emberek, néha velük is megesik ilyesmi. Legutóbb Lenny Kravitz mutatott meg mindent piercingestől, de nincs egyedül a divatbakik #epic sorozatában, nézzük hát, mi történt a #penisgate előtt!

1. Tony Braxton

Hát igen, ez a ruha elszabadult!

2. Taylor Swift

Minden sztárnak kijár egy igazi Marilyn Monroe pillanat, nem igaz?

3. Janet Jackson

Történelmi pillanat volt, amikor egész Amerika egyszerre szisszent fel Janet és Justin Timberlake Super Bowl performansza során.

4. Adam Lambert

Az úriember ugyan túl sokat nem mutat a videóban, viszont mindenképpen pluszpontot érdemel a humorért, amivel a szétreped bőrnadrágot kezelte.

5. Nicky Minaj

Persze, a legvisszafogottabb úrinők is villantanak mellbimbót koncerteken vagy a vörös szőnyegen (rád nézünk, Sophie Marceau), de Nicky nem kispályázott: első ilyen jellegű balesetét stílusosan a Good Morning America élő műsorában követte el.

nicky_minaj.jpg

Olvass még több Stílerséget:

Új first lady a divatban: Caitlyn Jenner

9 tipp, hogy úgy nézz ki, mint egy New Yorki

A sztárok legextrémebb költekezései

3 tipp, hogy elégedett légy a frizuráddal

 

süti beállítások módosítása